Ahoj,
jsem tu s dalším drobným pokrokem kupředu.
Nyní příšlo na řadu postupné kompletovaní jednotlivých částí v jeden celek. Byla to opravdu mravenčí práce, kdy každý kousek kostrukce se musel zvlášť přilepit a hlavně pohlídat aby nebyl křivě...
Ale nejdůležitější činností bylo především přilepení tubusu se schodištěm kolmo k přízemí rozhledny, pokud by se operace nezdařila celá rozhledna by byla křivá
Jelikož rozhledna bude mít celkově asi 40cm na výšku, rozhodl jsme se udělat již okolní terén nyní, stejně mi nebudou ani okolní stromy zasahovat do práce při nasazování dalších pater.
Navíc se terének krasně dělal když rozhledna není ještě tak velká - doporučuji tedy dalším stavitelům aby si terének také udělali již v této fázi.
Zábradlí kolem přízemí rozhledny není součástí modelu, je opět laserem pálené od Zdendy Smaženky, sice není úplnou předlouhou stejné jako na originále, ale můžu říci že je to mnohem lepší jak kdyby tam žádné zábradlí nebylo.
Celou stavbu jsem si neskutečné užíval a moc se tším na další pokračovaní tohodle veledíla, a začínám si i říkat, že je veliká škoda, že model vyšel pouze ve 20ti exemplářích, jelikož stavět tenhle krásný model bych přál vem milovníkům architektury.