Dúfam že som za tých 5 rokov všetko nezabudol a ak hej aspoň na záver môžeme dať poznámku : "po zrážke s vlakom" to je teraz také moderné.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Caterpillar D5N XL /RipperWorks/ 1:32
Moderators: iconmaster, braintech
Re: Caterpillar D5N XL /RipperWorks/ 1:32
No snažil som sa ísť podľa návodu.
takže so sadou z dielov 1 som nemal žiadne važnejsie problémy išlo to celkom fajn, až na môj štandardný problém a to farbenie lebo trafiť ten správny odtieň tak to asi neee.

No ďalej diel 2. Aj to sa dalo zlepiť aj keď nechápem prečo tak komplikovane.

Ďalej sedačka s predným panelom. Sedačku mi pri vrchu trosku vykrútilo. Na dieli 5c mi kúsok chýbal ale tak som to zakryl.

Tak to by hádam aj stačilo na dnes.
takže so sadou z dielov 1 som nemal žiadne važnejsie problémy išlo to celkom fajn, až na môj štandardný problém a to farbenie lebo trafiť ten správny odtieň tak to asi neee.
No ďalej diel 2. Aj to sa dalo zlepiť aj keď nechápem prečo tak komplikovane.
Ďalej sedačka s predným panelom. Sedačku mi pri vrchu trosku vykrútilo. Na dieli 5c mi kúsok chýbal ale tak som to zakryl.
Tak to by hádam aj stačilo na dnes.
Na to ze pat rokov prestavka je to az moc dobre, skoda trochu tej sedacky, ale to sa myslim vo vnutri strati. Len tak dalej.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
tak to budeme mat taku paralelku...tiez to teraz staviam...mas to pekne...len sa ti trosku ruky trasu pri tom retusovani ale to sa podda.
No uvidim ako daleko sa dostanem ci az do konca bez toho aby som po tom neposkakal