TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko TT
Re: Stretko TT
Tvoja otázka je namieste. Bohužiaľ, niektorí majú ešte asi vianočné prázdniny aj na počítač / hoci viem, že tieto stránky sa moc nepozerajú/. Preto som to dal sem, lebo som sa s Pesoicom dohodol, že by nebolo od veci dať nejaké to stretko. Termín a čas som dal ja. Miesto a upresnenie som nechal na domácich, aby sme to potom dali do konečnej verzie.Takže účasť potvrdzujem ja, syn Mathew a zatiaľ aj pre mňa trochu neznámy Mikkey z Trnavy / môže sa aj on kľudne k tomu vyjadriť/. juraig je trochu neistý, ale zato veľmi chcel na stretko Eduardo aj orech. Ak sa do zajtra nevyjadria, tak ich budem kontaktovať cez mobil. Takisto aj pesoica, aby udal miesto / naznačoval čosi o Irish pube/. Je mi trochu ľúto viktora, ale nie všetkým sa dá vyhovieť. Ak prídeš aj s Monikou, určite sa všetci potešíme.Zatiaľ aj ja čakám odozvu od ostatných.
Moja účasť je neistá bo ma skolila chrýpka

ak sa nic vaznejsie nestane, tak v sobotu rad pridem
Ja potvrdzujem, že v sobotu určite neprídem, späť v TT som až od budúceho štvrtka.
Tak a máme stretko v TT za sebou. Zase sme sa trošku rozrástli a na stretnutí privítali ďalších našich prívržencov. Posilnil nás kamen / Všetka česť že meral cestu až zo Šale. Až na to, že nepriviezol aj moniku!/, mikkey a tak isto aj my so synom Hlohovca. Bohužiaľ maródom to nevyšlo / Eduardo, orech/, ale týmto im prajeme aspoň skoré uzdravenie.Tak snáď nabudúce. Akurát ma mrzí, že som si dva dni nabíjal baterky / samonabíjacie/ a keď som chcel čo-to pofotiť, tak mi vypovedali. Pridám aspoň pár fotos, ktoré urobil synátor z mobilu / keď som ho k tomu donútil/.

Niekedy, ak bude dobra konstelacia hviezd a jedno s druhym, tak by som prisiel aj ja pozriet 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
akurát včera poobede som mal program, inak by som tiež dobehol 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
U mna to zalzi, ci budem prave na navsteve v HC u rodicov, ak hej, tak by som prisiel TT je z HC kusok, ale ved to vies aj sam 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Aj keby ste dali vedieť skôr, včera by mi to nevyhovovalo, dúfam, že nabudúce to už vyjde lepšie 
Dúfam že na budúce mi to už konečne vyjde, tento raz ma skolila chrýpka a prišiel mi do toho ešte pohreb kamaráta.