TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Lotus 49 /ForumTeam/ 1:24
Moderator: iconmaster
Re: Lotus 49 /ForumTeam/ 1:24
Parada, a som rad, ze sa nechavas pomaly tlacit ku tej realnosti. Nie ze by tie predchadzajuce modely boli zle, ale mas proste na viac 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Já moc rubriku sportovníaut nesleduji, ale u tohodle jsem poslintal klávesnici, krásně provedený model. Gratuluji k dokončení. 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Tie vysoke kridla boli otrasne, to mi nikto nevyhovori, ale zlepene to mas super. Som zvedavy, co si das ako dalsie.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Paradna praca Rene ... velmi cisto a pekne postavene 
Co bude další?
Já bych to viděl na G. Hill GP SA 1968 a rázem budeš mít obě jihoafrické "džípí" v podání šasí R3
....a pak už jen Dutch GP 1967 G. Hill a máš trilogii R3 jako víno
Co vidím v galerii, tak ti chybí z typů doutníků právě už "jen" neokřídlený Lotus. Co třeba GP Belgium nebo GP Monaco 1968 s krytem motoru?
Já bych to viděl na G. Hill GP SA 1968 a rázem budeš mít obě jihoafrické "džípí" v podání šasí R3
....a pak už jen Dutch GP 1967 G. Hill a máš trilogii R3 jako víno
Co vidím v galerii, tak ti chybí z typů doutníků právě už "jen" neokřídlený Lotus. Co třeba GP Belgium nebo GP Monaco 1968 s krytem motoru?
Ďakujem. Čo ďalšieho zatiaľ neviem. Bernie z toho čo píšeš sa mi pozdáva zakrytované Monaco 68...šuplík s doutníkmi mám už ale skoro prázdny - nič to Lužánky sa už rýchlo blížia tak tam doplním zásoby.
Keby si chcel jeden Lotus 49 (J. Olivier, British 1968) môžeš mať už vo štvrtok, do by si do Brna stihol zlepiť 
Viktor, to stíham to v pohode - ale nemyslíš tohtoročné Brno, že nie