Tak a je dobojováno. Už chybí jen nalepit tu pitotku, ale až budu vědět kam jí dát, Nechci jí nalepit špatně, i když na takhle zmršenym letadle by to už ani moc nevadilo. Jsem rád, že mám konečně hotovo. Do Brna to asi vozit nebudu, bylo by to pro ostudu, dát vedle celkem povedenýho Hurricana takovej bastl. Ta kabina mi to celkem pokazila. Mrzí mě to, ale už se s tim nedá nic dělat. Příště si holt koupim kabinku. Podle šablony z vystřihovánky mi vyšla takováhle šílenost. Jinak pár slov k modelu.
Rozhodně tento model nedoporučuji začátečníkům, i když na první pohled vypadá jednoduše. Vystřihovánka většinou pasuje bezvadně, ale konstrukce je taková nešťastná, že se to prostě špatně lepí. Návodné kresby nestojí za nic, Tisk není nijak extra a je krátká podlaha kokpitu. Knipl je pro změnu dlouhej. Uchycení podvozku si každý musí vymyslet sám a konstrukce kostry křídej je strašně měkká a musí se dávat pozor na geometrii. Já na to trošku doplatil. Zmíněná kabinka je prostě úlet. Naprosto doporučuju příštím modelářům jít do koupené kabinky. Pokud bych to porovnal s Hurricanem tak je jednoznačně lepší vystřihovánka Hurricanu. Jednak se mi zdá propracovanější a druhak se příjemněji lepí.
Nyní pár fotek modelu. Hlavně aby z toho nikdo neměl zlej sen.