TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pasy pre PzKpfw IV Ausf H, 1:25, GPM, by POTKAN

Moderator: toudi_sk

Potkan | --
Name: Martin Frcka

Pasy pre PzKpfw IV Ausf H, 1:25, GPM, by POTKAN

Postby Potkan » 03 May 2009 13:29

Takze mozme ist na to.

dokoncil som upravu pasu pre PzKpfw IV Ausf H od GPMka. zatial to nie je finalne, este nemam odskusane v praxi ci to vsetko sedi. full verzia bude teda az ked prebehne alfa a beta test.

zatial snad par obrazkov ako by to mohlo vyzerat. (moc vela zmien tam nebude vidno teda az na koleso. na konci je pre porovnanie obrazok clanku zo Stuga a tohto noveho.

Image Image Image

a slubene porovnanie clankov

Image Image

na zaberoch je vidiet taktiez aj upraveny drapak. akurat sa snazim ho dako dat na zlepitelnu formu a potom pojde na skusobny list.

este drobnost - koleso este nie je dokoncene...
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R

"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix

Potkan | --

Re: Pasy pre PzKpfw IV Ausf H, 1:25, GPM, by POTKAN

Postby Potkan » 03 May 2009 14:39

mno a teraz uz teda neviem... :(

nedalo mi a nasiel som si parametre pasov ako na PzKpfw IV Ausf H, tak aj na stuga IV a oba maju zhodne sirku pasov 40cm - co je v prepocte v mierke 1:25 1.6 cm a teda 16 mm.

16mm odpoveda sirke pasov, ktore som pouzil pri Stugovi IV. Evidentne ma tentokrat GPM dake divne rozmery. aspon teda co sa tyka sirky pasov.

PzKpfw IV Ausf H
Image Image

Sturmgeschutz IV
Image Image

mno nic. uvidime ako sa k tomu vyjadri Duri... ;)

"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix

juraj_ziacik | 43
Name: Gergej

Postby juraj_ziacik » 04 May 2009 09:51

No čo, je to jasné, pásy sú naprd všade, ozubené kolesá len na Modeliku, GPM ich má aspoň trochu reálne. Treba však vymyslieť ako ich zúžiť na spomínaných 16 mm. Úprava to nieje zložitá ale bojím sa že to bude mať dopad na navýjacie kladky a kolesá, šak uvidíme... :confuse:
Hey Hou, Let´s Go!

Potkan | --

Postby Potkan » 07 May 2009 08:59

takze skusobna vzorka pasov je hotova. fotos su prilozene nizsie.

pokial ide o tie kladky, tak verim tomu, ze sa to bude dat urobit. Tak ako tak tieto pasy predsa len uzru svetlo sveta, pretoze uz je to raz tema PzKpfw IV Ausf H - GPM tak nech to na to GPM aj sedi.
Pdf s kompletnym poctom kusov clankov este xvilku bude musiet pockat, pretoze do pondelka budem z technickych dovodov (upgrade cloveka - teda mna) mimo prevadzku. vrhnem sa do toho hned ako to bude mozne.
Inak co sa tyka toho drapaku tak je to sice trochu divokejsie ale celkom sa to da spatlat dokopy. viac bude vidiet (snad) na fotkach... takze hor sa na ne! :)

Image Image
Image Image

Jimi Hendrix

Return to “Modely od užívateľov // Models from users”