Postavil jsi parádní model. Ty palety s tím nákladem to hodně oživí, bude to tomu náklaďáku slušet.
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Jolaus:
Ja som tiez nevidel takuto verziu Liazu, este mozno bez tej "ruky na zadku" a kedze tento model mam tiez v mojej zbierke, asi ho zlepim bez a natiahnem o cosi korbu:
Off topic: A na tuto si pamatam este z detstva ked mal sused doma takuto super hracku a vzdy som mu ju zavidel :
a este tak pre zaujimavost:
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Zdravím.. dakujem chlapi... na naklade stale pracujem este mi chybaju 4 palety no dufam ze dnes to dorobim...Fotky v exteriery samozrejme budu no až ked sa pocasie umudri.. Este mam otazku... naklad na pevno alebo volne na korbu?
záleží na tebe, osobne som síce zástancom nepohyblivých oných, ale palety by som asi nelepil napevno (kvôli prípadnému pucovaniu od prachu, aranžovaniu na výstave apod.), no v prípade transportu budeš musieť mať na ne potom asi špeciálnu krabičku/oddelenie
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku