TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Úlovky techniky (nejen) na Mladoboleslavsku
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Úlovky techniky (nejen) na Mladoboleslavsku
Si hotovy spion, paradne supravy! A ta "chutovka" je pecka, taka vrtna suprava na pasovom podvozku by vyzerala dobre v 25-ke 
na začiatku týždňa som videl ten "vápenný zaorávač" na vlastné oči na slovnaftskej križovatke, kde stavajú kaufland
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Pokud by se mi podařilo z kamaráda z práce vyžebrat potřebné podklady, tak by se takovýto projekt dal teoreticky zrealizovat. Jeho švagr se totiž prý v tomto oboru už hezkých pár let pohybuje (prý taky údajně kompletně zgenerálkoval dvě takovéto soupravy, které už byly na odpisA ta "chutovka" je pecka, taka vrtna suprava na pasovom podvozku by vyzerala dobre v 25-ke
Opět přináším pár fotek souprav projíždějících po R10:
Tento týden jsem při cestě na nákup natrefil na tuto soupravu, přivezla sem stroj na frézování asfaltu. Nevím, co to bude za výkop, podle šířky vyfrézované vozovky to však vypadá buď na vodovodní potrubí nebo kanalizaci.

Dotaz - zajímalo by mě, k čemu slouží ty dvě nádrže na návěsu. Předem díky za odpověď
.
Dotaz - zajímalo by mě, k čemu slouží ty dvě nádrže na návěsu. Předem díky za odpověď
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ak sa podval pouziva na prevoz toho isteho stroja, mozno v tej nadrzi nosia prevadzkove tekutiny ku freze (palivo, voda,..)
Ja som pri potulkách internetom našiel takýto obrázok, vyzerá to bombovo, bola vyrobený myslím len 1 exemplár, čo je škoda, ani som nikde nevidel túto mašinu s nástavbou.
....Ale keby bol taký model tak juhuuuu

....Ale keby bol taký model tak juhuuuu

Live hard, ride easy.
Ani si ho nikde s nástavbou vidieť nemohol, jedná sa o prototyp hasičského podvozku 29.33 XD pre Kazachstan ktorý bol vyvinutý a postavený na základe požiadaviek tamojšieho hasičského zboru a nástavbu naň namontovali až priamo v Kazachstane
Vznikol spojením prednej časti klasickej hasičskej liazky (typ 18.29 XA) s podvozkom trojnápravového sklápača (typ 29.33 SD) s tým že v prednej časti bol rám upravený pre použitie kabíny z hasičskej lízy
Ako model by to mohlo vyzerať zaujímavo ale otázne je usporiadanie a tvar nástavby, keďže na fotkách je len kabína s podvozkom 
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
Boris, ale to moze byt vyhoda. Mozes tam dat nastavbu aka ta napadne a nikto ti na to nemoze nic povedat 
Teraz sa mi marí že som už kdesi fotku takejto hasičskej Lízy aj s nastavbou videl... alebo aspom bokorys už si niesom celkom istý