TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

BULLDOG FEST 2013 Liptovský Hrádok 25.5. 2013

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: BULLDOG FEST 2013 Liptovský Hrádok 25.5. 2013

Postby toudi_sk » 18 May 2013 15:26

Nijako sa neviem dostať k registrácii modelov, vždy ma to chce zaregistrovať na stránke,
ale o to nemám záujem, som taký ľavý, že neviem nájsť zaregistrovanie modelov bez registrácie na stránke?
na takéto otázky je práve F.A.Q. - často kladené oné
Ako sa mám registrovať do súťaže, na stránku?

Registrácia na stránku.

Pod vrchným menu celkom vpravo ponuka Registrácia/LOGIN. Vyplnte prihlasovací formulár a môžete sa prihlásiť na stránku. Po vyplnení prihlasovacieho formuláru Vám budú na zadaný e-mail zaslané prihlasovacie údaje. Dobre si ich uchovajte. V prípade straty Login, alebo Password je nutné kontaktovať administrátora stránky a budú Vám vygenerované nové prihlasovacie údaje. Údaje vypĺňajte prosím pravdivo, uľahčíte nám tým prácu.

Registrácia do konkrétnej súťaže

Registrovanie do súťaže je možné len pre prihlásených užívateľov. V hornom menu "REGISTRÁCIA" je ponuka súťaží. V zozname súťaží kliknete na "Info" a dostanete sa na konkrétnu súťaž. Prejdete na formulár vpravo "Registrácia". Kliknutím na zelené tlačidlo pridáte kolonky, do ktorých vpisujete model, mierku a kategóriu. V prípade, že už máte registrované modely a chcete registrovať ďalšie alebo niektoré odobrať, kliknite na "Zmeniť údaje v súťaži". Pridajte si len toľko koloniek, koľko máte modelov. Prázdne kolonky budú vymazané.

Môžem si zmeniť údaje v preteku (Model, kategóriu, výrobcu)?

Ak organizátor súťaže povolil zmeny, tak áno. Keď ste na konkrétnom podujatí, v pravom menu je možnosť zmeny nastavení "Zmeniť údaje v súťaž". Tam si len jednoducho prepíšete údaje v jednotlivých kolónkach a zmeny potvrdíte tlačidlom aktualizovať. V opačnom prípade je potrebné kontaktovať organizátora preteku.
takže nie, nie si manták, len neprihlásený na stránku :girl:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Ján Moravčík | --

Postby Ján Moravčík » 18 May 2013 16:59

Registrácia vyžaduje registráciu na modelarea.sk. Výhodou je, že väčšina súťaži na slovensku ma internetové prihlasovanie, prave cez tento portál, takže to človek využije. Rovnaký postup mávajú organizátori aj vo svete.

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 18 May 2013 19:15

Tak sa regnem na mieste, ale budem brať menej modelov...

Ján Moravčík | --

Postby Ján Moravčík » 18 May 2013 20:18

Tak sa regnem na mieste, ale budem brať menej modelov...
Bez problémov, vypíšeme všetko, ľudí na to máme :-)

lowi | 45
Name: Vilo

Postby lowi » 20 May 2013 10:43

Bude na mieste aj dáky predajca papierákov ?? Ja len či si to mám objednať cez net ??

trinity | 52
Name: Michal

Postby trinity » 21 May 2013 08:27

ide niekto smerom od Ziliny? mohli by sme ist spolocne a cestou by sa k nam mohli pridat aj ludkovia z martina alebo ruzomberka ....

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 21 May 2013 08:42

Ja by som mal ist z Daliborom + kolega z prace. Takze zatial sme traja, ale Dalibor je veduci, tak neviem, ci si este dakoho nedohodol.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Dalibor | --
Name: Dalibor

Postby Dalibor » 21 May 2013 22:37

Zatiaľ som písal Zax-ovi. Keď nie, tak jedno miesto sa nájde.

trinity | 52
Name: Michal

Postby trinity » 22 May 2013 10:41

skor som to myslel, ze ak ide viac aut, mohli by sme ist spolu. ja urcite idem vlastnym auto, bo beriem aj svoju rodinku .... taky maly vylet

a propo: nikde tu nevidim mapku kde v prdeli je "Miesto konania: Estrádna sála Mestského kultúrneho strediska Liptovský Hrádok" a kde sa da zaparkovat auto.
nie vsetci poznaju liptovsky hradok ako svoju dlan .... asi idem kuknut gugel ....

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 22 May 2013 11:52

Predpokladám, že to bude tu, vygooglil som to podľa MsKS

Return to “Archiv 2013”