Nijako sa neviem dostať k registrácii modelov, vždy ma to chce zaregistrovať na stránke,
ale o to nemám záujem, som taký ľavý, že neviem nájsť zaregistrovanie modelov bez registrácie na stránke?
na takéto otázky je práve F.A.Q. - často kladené oné
Ako sa mám registrovať do súťaže, na stránku?
Registrácia na stránku.
Pod vrchným menu celkom vpravo ponuka Registrácia/LOGIN. Vyplnte prihlasovací formulár a môžete sa prihlásiť na stránku. Po vyplnení prihlasovacieho formuláru Vám budú na zadaný e-mail zaslané prihlasovacie údaje. Dobre si ich uchovajte. V prípade straty Login, alebo Password je nutné kontaktovať administrátora stránky a budú Vám vygenerované nové prihlasovacie údaje. Údaje vypĺňajte prosím pravdivo, uľahčíte nám tým prácu.
Registrácia do konkrétnej súťaže
Registrovanie do súťaže je možné len pre prihlásených užívateľov. V hornom menu "REGISTRÁCIA" je ponuka súťaží. V zozname súťaží kliknete na "Info" a dostanete sa na konkrétnu súťaž. Prejdete na formulár vpravo "Registrácia". Kliknutím na zelené tlačidlo pridáte kolonky, do ktorých vpisujete model, mierku a kategóriu. V prípade, že už máte registrované modely a chcete registrovať ďalšie alebo niektoré odobrať, kliknite na "Zmeniť údaje v súťaži". Pridajte si len toľko koloniek, koľko máte modelov. Prázdne kolonky budú vymazané.
Môžem si zmeniť údaje v preteku (Model, kategóriu, výrobcu)?
Ak organizátor súťaže povolil zmeny, tak áno. Keď ste na konkrétnom podujatí, v pravom menu je možnosť zmeny nastavení "Zmeniť údaje v súťaž". Tam si len jednoducho prepíšete údaje v jednotlivých kolónkach a zmeny potvrdíte tlačidlom aktualizovať. V opačnom prípade je potrebné kontaktovať organizátora preteku.
takže nie, nie si manták, len neprihlásený na stránku

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]