TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Čo ma teší...
Re: Čo ma teší...
Podopri si ju v strede lebo sa ti prehne
Skús totoPodoprieť sa nedá ničím lebo pod ňou je gauč.
Sú všelijaké farby a gauč ti nevadí
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
Aj keď teraz to nieje také hrozné tak časom sa určite prehne zvlašť keď ju naložíš hromadou tatroviek
. Daj zospodu jeden taký uholník ako navrhol Jano100 a bude to v suchu.
Stredovu dosku prevrtaj, do steny 8čka hmoždinka, priskrutkovať a nieje čo riešiť 
otoč ju hore nohami 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Pri tom dizajne policky to chcelo mat zadne celo, to by tomu najviac pomohlo.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Tesi ma, ze dnes som mal tu cest absolvovat pracovny den s Panom Kvetinarom a zaroven navstivit Patera (starsi sa este iste pamataju, ze existuje modelar s takymto nickom, ktory kedysi staval bojovku ale teraz fahci na architekture 1:1 a ako uvidite, ide mu to celkom slusne!). Z nejakeho nepochopitelneho dovodu Jozo sa rozhodol postavit dom na pieskovisku
Ale bude to slusny barak s krasnym okolim..

P.S.: kto Patera pozna, skuste odhalit ktora karosarska cast Felicie sa menila naposledy (ako pomocka mozu posluzit fotky)
P.S.: kto Patera pozna, skuste odhalit ktora karosarska cast Felicie sa menila naposledy (ako pomocka mozu posluzit fotky)
tesi ma ze som ani nevedel, ze viem cuvat s vozikom
aj do dvora ! 
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
a čo na to dvor?
Ico, zadné dvere?
Ico, zadné dvere?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
toto o sebe nemôže povedať Patero, s iconmasterom sme mu našli jedny odpísané zadné dvere na feldu opreté za domomtesi ma ze som ani nevedel, ze viem cuvat s vozikomaj do dvora !