TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

yeticek

Dody | 37
Name: Dominik

Re: yeticek

Postby Dody » 31 May 2009 20:58

tak teda gratulujem k uspesnemu zlepeniu, teraz uz len nejake tie fotky nech sa mozme pokochat tvojim vytvorom :big smile:

tomas81 | 45
Name: Tomas

Postby tomas81 » 31 May 2009 21:02

bude aj nejaké foto? pochvál sa. :)

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 31 May 2009 21:35

heuréééka.. Yetíček je modelárka... :D... tak gratulujem k prvému papierovému modelu... a ked sa hanbíš... tak aspon Martinkovi pošli foto.. :P
Papierový člen plastikového klubu

jozkin | 42
2K+
Name: Jozef

Postby jozkin » 01 Jun 2009 18:14

Clovek sa tu chvilu neukaze a hned pribudnu dve stanky... Pripajam sa ku gratulantom, blahozelam k uspesnemu dokonceniu modelu :vicotry: Dufam, ze ho uvidime na niektorej sutazi (minimalne buduci rok v LH, ako sme sa dohodli) :big smile:
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).

yeticek | --
Name: Janulka

Postby yeticek » 07 Jun 2009 10:27

A ozaj chlapci - velmi pekne dakujem za privítanie, ste super ..

len .. nasla som si vsetky tie prispevky az dnes .. tak az teraz dakujem :)
ucim sa tu orientovat :)
a chvalila som sa uz, ze som to delo zlepila? asi ano .. tak pre zopakovanie - mate moj
najvacsí obdiv, za tu bozsku trpezlivost, ktorý pri tom vynaložíte .. mojich 13 hodin roboty - a aj tak s tym nie som spokojna.
Preco to vlastne robite?
predat sa to neda .. jedine niekde vystavit, kde na to sada prach .. preco? je to konicek, ukludnite sa pri tom, alebo preco?
zatial caute kvietky .. :big smile:

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik
Name: Tino

Postby WanRayen » 07 Jun 2009 10:42

Prečo?

Chlapi chcú mať všetko, ale nebudú a tak skrze (zmenšeniny) modely to máme. :dhh: Mňa osobne to ukľudnuje :feel good:

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 07 Jun 2009 13:21

Prečo?
Keď si raz moje modely prezrie yeticek, možno si ma na ich základe vyberie ako otca svojich detí :dhh: Toto už nie sú zbierky známok :boss:

samo | 31
Name: Samo

Postby samo » 07 Jun 2009 14:46

Prečo?

Človeka to musí baviť a keď ho to už baví, tak nevie prestať :beat brick:
Ja mám na každom modeli časti, ktoré ma náramne bavia a naopak niektoré diely nechcem ani vidieť a skladám ich až nakoniec takpovediac z donútenia...
A hlavne všetka tá práca určite stojí za to, keď človek zrazu vidí, ako mu pod rukami vyrástlo napríklad také delo :big smile:

Potkan | --
Name: Martin Frcka

Postby Potkan » 07 Jun 2009 19:11

preco?

pre vlastne potesenie... dobry pocit z vykonanej prace, postupne zdokonalovanie...

svojim sposobom je to umenie... nie kazdy je toho schopny, nie kazdy na to ma nervy, nie kazdy je na to dostatocne slahnuty a hlavne nie kazdemu sa to chce... ;)
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R

"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 07 Jun 2009 19:33

Preco?

Jednoducho preto, ze to ma viac pre ako proti. Ale hlavne je to o kreativite a tych predstavach okolo. Je ine, ked lepis model, ktory ti niekto dal a ked lepis model niecoho, co si si vybrala sama. Vpodstate kazdych s tych prispevkov, co tu uz odzneli su pravdive a patria ku sebe, len u kazdeho je to zastupene v inej vahe.

Niekto to robi viac koli relaxu, niekoho zas bavi nieco vytvart atd... Kazdy mame to svoje hlavne pre a ked to najdes, tak uz s tym nemozes skoncit, je to tak trochu droga.

Mimochodom, prva filozoficka otazka na tomto fore :big smile:
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Return to “Vitajte! // Welcome!”