TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013
Re: Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013
Aj ja dodatočne ďakujem za skvelú akciu. Ak mám pravdu povedať, ešte v živote mi žiadna výstava tak rýchlo neubehla, s niektorými som sa dokonca ani nezvítal a s mnohými taktiež ani nerozlúčil, čo ma mrzí, ale bol to naozaj jeden z najlepších dní
. Je radosť, pozerať výtvory, vidieť kamarátov, kúpiť si niečo na zlepenie a všetko s tým spojené. A veľmi pekný okamih bol, keď sme boli už na ceste domov a šli sme autami za sebou, keď Condor zavolal Bugattimu, že niekde zastavíme a pôjdeme ešte na kávu, jedlo atď.
. Takéto okamihy mi chýbajú zo všetkého najviac. Presne o tomto to je 
Live hard, ride easy.
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Vidím, že som prišiel o ďalšiu skvelú akciu.... Nuž budúci rok sa budem snažiť zariadiť si to inak aby som sa mohol dostaviť... Pozerám, že bolo aj načo pozerať a urcite ta atmosféra bola skvelá... Ešte gratulujem všetkým oceneným a snaď o rok...

No pekne, pekne....dúfam, že aspoň brata si nakopol, nech sa neserkaká s tou vejtraskou a nech ju dokončí... s niektorými som sa dokonca ani nezvítal...
Tak pár slov som s ním prehodil a pravdupovediac troška ma sklamal, som myslel, že z Pragy toho má viacej
a aj ty si tam bol ? Ak hej tak som ťa nespoznal, z profilovej fotky ani nieto divu 
Live hard, ride easy.
Iba pár slov? Škoda že nie pár kopancov
a jasné aj ja som tam bol, na spoločnej foto hneď vedľa blackangela...boli sme v trojici a brácho aj po opici 
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Lenze Paly ta asi hladal v slnecnych okuliaroch a v ciapke 
Ico má pravdu, presne tak
, som ťa tam zahliadol, len som nevedel, kto je kto
. A že bol po opici ? ..tak to preto mu moc do reči nebolo a pôsobil tak nas..rdený 
Live hard, ride easy.
Je už stanovený termín XX. ročníka? Potrebujem to vedieť kvôli plánovaniu rozvrhu na zimný semester, nech mi tam nedajú výučbu. Vďaka 
Cau Viktor, malo by to byt 18.10.2014