Postby majos » 20 Nov 2013 19:33
Zdar,
Je to dobre. Na niektorych fotkach vidno, ze Tempest mal narocne tvary a uplne im model tvarovo 100%-ne nevysiel. Je to len na jednej alebo dvoch fotkach, dokonca mi malinko pripomenul Tajfuna, teda ked si odmyslim kridla. Aspon mne sa zda, ale na 98% je to Tempest. Esce by som ja osobne urobil odreniny na vrtulovom kuzeli, pripadne ich pridal na vrtuli. Zda sa mi to take zanovni. Inac bola to riadna masina, mam v jednej dobrej knihe fotku, kde si vozili dalsieho pilota pri rolovani na kridle, bo cez ten motor nevideli dopredu.
A esce by som tu pitotku pretrel sedomodrou nech nesvieti, inac pekny detail. A ujo v tom uzkom cock-pite by nemal sancu ubrzdit, nedas este hadice na nohy, alebo ich len nevidno?
Ale to su len take drobnosti, model je zmaknuty dobre, ale to sa aj ocakavalo. Zaprasenie sa mi pozdava na kolesach, inde to na fotkach moc nevidno, snad este kryty, alebo to uz bolo v modeli? Takze aj to si dal dobre, myslim.
Keby si kcel, tak Ti kolieska tiez streknem (odporucam Tamiyovsku-gumennu), ale potom by sme museli ist na pivo.
Inac to podvodne neviem (nejaky doutnik od Lukasa, v poslednej dobe ich dost prezentuje)? A lod asi viem, zeby ta vyhrata?
Tak zdar M