TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Novinky na trhu - diskusia

Dody | 36
Name: Dominik

Re: Novinky na trhu - diskusia

Postby Dody » 20 Nov 2013 20:23

A toto vam nestaci? Dokonca je stavba prezentovana aj u nas na fore
Image

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 20 Nov 2013 20:25

kto by pozeral príspevky vo vláknach, keď sa môže sťažovať a prikladať do kotla prosím ťa? :P
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

jozkin | 41
2K+
Name: Jozef

Postby jozkin » 21 Nov 2013 02:24

Dody, tusim to bolo ono :) Vdaka :)
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).

Pahejl69 | 56
Name: ondra

Postby Pahejl69 » 21 Nov 2013 05:55

Po přečtení pár řádek jsem chtěl skákat vzteky a urážet sprostě, pro ty dva třii co mají rychlejší ruce než MOZEK. Bývá zvykem mezi Babetu a Jamahu 1200 narvat něco slabšího.
Takto byla serie RSC myšlena od jednoduchých krabiček slušnější né moc drahé a přesto koukatelné modely, Spousta autorů umí udělat složitý model a jmenované Škodovky ho mají ale kdo to slepí a nebude se bát! a na čem se to mají naučit?
Spídere: pro tebe taky mi bylo 21 a byl jsem nejchytřejší a nejlepší věř mi takže tě chápu to přejde :)
Petopato: ty už jsi starý dost to už napravit nepůjde :wink: autorům tak dobře neplatíme dělají to protože to mají rádi a ty budeš zřejmě opravdu dobrý takže klidně ti tu nadhodím jako vydavatel nabídku podpořit tvá slova, zvolím datum a doufám že k vytvoření modelu ti postačí týden na interier a tak týden na ten zbytek pak jej vydej hodně složitý protože takové se prodávají lépe a všem nám hlupákům to ukaž :haha: Já si do svého archívu od tebe jeden koupím, pokud né tak se u nás takovým říká MLUVKA to je něco jako trouba který si nevidí do pusy.

PS: doufám že jsem nebyl moc sprostý pokud ano omlouvám se chtěl jsem být víc :wink:

Roman | 52
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 21 Nov 2013 08:25

k tomu modelu lietadlovej lode: skoro vsetky japonske lietadlove lode takto vyzerali.napr: akagi,kaga,hirju,sorju,zukaku,soikaku.
vo filme tora,tora,tora je spraveny velky model lietadlovky ktory plava za burky. inak tie mena maju zaujimave preklady,napr : sedomodry drak.

marchal | --
Name: Martin

Postby marchal » 21 Nov 2013 09:47

A tohle je přesně to o čem jsem psal.Místo argumentů urážení všech okolo.A jen pro to,že Spider napsal jen svůj osobní názor.A to by jeden řekl,že diskuzní fóra mají sloužit vyjadřování svých názorů.No asi jsem se zmýlil :-(

Jolaus | 47

Postby Jolaus » 21 Nov 2013 09:48

autorům tak dobře neplatíme dělají to protože to mají rádi
To určite :haha: . Už ma z týchto kydov bolí hlava. Nikto ma nepresvedčí, že v dnešnej dobe niekto robí pre zábavu a zadarmo. A keď sa niekomu zdá málo že dostane okolo 10€ za papierový model ešte stále môže ísť robiť do bane.
Píšem to iba ako môj názor :big smile: .
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.

Paly | 38
Name: Paľo

Postby Paly » 21 Nov 2013 10:12

Plne s tebou súhlasím Jolaus :big smile: . To len tak mimo tému, mne osobne ten chýbajúci interiér tak nechýba, však nemôžu byť všetky modely komplikované, to by sme o modelárov len a len prichádzali. Iné niečo by som asi tvrdil, keby som bol zarytý lepič áut, čo niesom. Možno.
A ešte nech niekto napíše, že sú vydavatelia až takí dobráci, že vydávajú z dobrej vôle a sú dokonca v strate :haha:
Live hard, ride easy.

Jolaus | 47

Postby Jolaus » 21 Nov 2013 10:18

Paly- už som aj také počul, že "som v mínuse". A hladným deťom potom dá v nedeľu na obed papierový model.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.

Pahejl69 | 56
Name: ondra

Postby Pahejl69 » 21 Nov 2013 10:46

cituji:Tie škodovky od MG ... to čo je preboha? Nič v zlom, ale toto je už koľká bez interiéru? Tvar to má ten istý, len zmenia textúry a už je to iný model. Preboha, nech sa už konečne zobudia, bude pomaly rok 2014 a stále to vydávajú bez interiéru? Je to hanba

No Marchale nezlob se na mne ale model bez interieru je HANBA, šikovný autor to nakreslí za týden a.t.d. není toto právě napadání!!!! a pak já nepsal že to vydavatelé dělají bez zisku ale cittuji: autorům tak dobře neplatíme dělají to protože to mají rádi!!!!!
Pokud někdo řekne nic ve zlém.... neber to osobně ..... vždy je to ve zlém a vždy osobní. Proto v klidu si přečti příspěvky zamysli se co jsem chtěl říct a pak v klidu reaguj.
Pak by mohla být reakce od Spidera třebas taková: Škodovka od MG není nic pro mne jsem dobrý modelář a počkám si na složitější model nebo si ho vytvořím sám ale pro středně pokročilé proč né :wink:
Jak jsem psal je mladý má na to nárok byl jsem stokrát horší :haha: jen mne některé reakce mrzí trochu o problematice vydávání modelů vím a tak mne některé reakce mrzí ale co už sto lidí sto názorů a nemohu říct že ten můj je ten správný pokud jsem se někoho dotknul pak ať příjme mou omluvu.
Ahoj u dalších modelů lepších či horších, Ondra Hejl.

Return to “Rest room // Rest Room”