Osobne suhlasim so spiderom aj petopatom, aj ked mohli to napisat aj miernejsie. Mimochodom, ked uz sa riesia osbne utoky, spider pisal o vidavatelstve nie o konkretnej osobe!
Spat k modelu - Model obtiaznosti 3/5 by uz mohol mat volitelnu verziu jednoduchsieho interieru. Nikto nepise o tom, ze to ma byt verna kopia, ale aspon zaklad - jednoducha vanicka pre interier, jednoducha pristrojovka, tunel + sedacky dokpy tak 10 -15 dielov. Robota na tyzden. Kto nechce staviat interier, tak nevyreze okna a zostane mu pol stranky dielov na podlepenie.Nieco na styl ako bolo na free modely aston martin.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Novinky na trhu - diskusia
Re: Novinky na trhu - diskusia
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Jenže Ondro,on se jen vyjádřil k tomu,že MG vydává další RS s velkou slávou,ale je to pořád dokola jeden a ten samý model,akorát s jiným potiskem.
A fakt mi nevadí slova Vojty Čabana,s tím,že autor to dělal pro začátečníky a že tam prostě interiér dělat nebude.OK,nezbýná než respektovat rohodnutí autora.Ale psát tady o někom,že je trouba co si nevidí do pusy.Promiň,ale jak Spider,tak Petopato tady dokázali,že moc dobře vědí o čem mluví a hlavně jejich práce mluví za sebe.
A fakt mi nevadí slova Vojty Čabana,s tím,že autor to dělal pro začátečníky a že tam prostě interiér dělat nebude.OK,nezbýná než respektovat rohodnutí autora.Ale psát tady o někom,že je trouba co si nevidí do pusy.Promiň,ale jak Spider,tak Petopato tady dokázali,že moc dobře vědí o čem mluví a hlavně jejich práce mluví za sebe.
Ano já jako autor domečků to mám jednoduché Karlštejn je jen jeden není modrý, zelený a já nevím jaký ale auta a závodní to holt mají jinak.
Věřím že kluci jsou dobří modeláři a o tom nediskutuji a ani o tom nepochybuju ale opřeli se do autora a vydavatele to je jiná hra. Vynikající muzikant nemusí umět psát hudbu a dobrý skladatel nemusí být excelentní muzikant. Já prostě od výše uvedených kluků nic vydaného neviděl a tak pokud tomu není jinak tak prostě není kritika na místě. Je tu možnost model nekoupit, kritika je možná ale spíše v případě že model nejde slepit je poškozený a peníze za něj jsou utraceny zbytečně pak ano je na místě. Ale je špatný protože se mi nezdá jak je jednoduchý? Prostě nesouhlasím a musím se ozvat.
Věřím že kluci jsou dobří modeláři a o tom nediskutuji a ani o tom nepochybuju ale opřeli se do autora a vydavatele to je jiná hra. Vynikající muzikant nemusí umět psát hudbu a dobrý skladatel nemusí být excelentní muzikant. Já prostě od výše uvedených kluků nic vydaného neviděl a tak pokud tomu není jinak tak prostě není kritika na místě. Je tu možnost model nekoupit, kritika je možná ale spíše v případě že model nejde slepit je poškozený a peníze za něj jsou utraceny zbytečně pak ano je na místě. Ale je špatný protože se mi nezdá jak je jednoduchý? Prostě nesouhlasím a musím se ozvat.
No Ondro,zase ale zkus pochopit modeláře.Každý z nás se snaží vyvíjet a lepšit se každým modelem.A bohužel pro vydavatele,chceme po nich aby se i oni zlepšovali a my měli čím dál větší výzvy.Pokud ale vydavatel chce oslovovat pouze určitou skupinu modelářů(což je podle mě v naprostém pořádku),pak není nic snažšího,než to říct-napsat a ne tady kopat do lepičů.
Nesuhlasim, nikto netvrdi, ze model je zly. Mam pocit, ze ludia tu citaju len polovicku prvej vety a potom to tu je uz len o emociach.Ale je špatný protože se mi nezdá jak je jednoduchý? Prostě nesouhlasím a musím se ozvat.
Ani Peto ani Stano nenapisali, ze model je zly, ale ze vydavatelstvo/autor by sa mali "posunut" dopredu. No a teraz si idem dat sam sebe facku za to, ze som sa nechal zatiahnut do tejto uderenej diskusie.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Tak ještě jednou !!!!!!!
Tie škodovky od MG ... to čo je preboha? Nič v zlom, ale toto je už koľká bez interiéru? Tvar to má ten istý, len zmenia textúry a už je to iný model. Preboha, nech sa už konečne zobudia, bude pomaly rok 2014 a stále to vydávajú bez interiéru? Je to hanba ...
Přečetl jsem to a pochopil.
A jestli se někam posunujou: něco k jiné Škodovce
citace z nabídky vydavatelství
Verze s intíkem bude připravena někdy příští rok v březnu.
Bude to 7 str. šmykajdy a pošleme Vám to celé včetně skel, laserů a lesklé karoserie.
Není tedy potřeba si k tomu kupovat jednoduchou verzi modelu.
Připravte se ale na delší peníze kolem cca 380 - 400,- Kč
Prostě slepím minibox, pak nějakou Betexu, následuje ta zpátečnická Škodovka a po ní příjde právě ta REDBULKA nebo nějaká tatra od Doktora
Já to tak cítím a možná že jsem divnej ale vynechat na trhu nějaký z článků by byla chyba proto na soutěžích máme mladší a starší žáky juniory a nakonec seniory
každý potřebuje svou náročnost.
Cítím ale že stojíme na různých stranách barikády a nikdo neustoupí.
Tie škodovky od MG ... to čo je preboha? Nič v zlom, ale toto je už koľká bez interiéru? Tvar to má ten istý, len zmenia textúry a už je to iný model. Preboha, nech sa už konečne zobudia, bude pomaly rok 2014 a stále to vydávajú bez interiéru? Je to hanba ...
Přečetl jsem to a pochopil.
A jestli se někam posunujou: něco k jiné Škodovce
citace z nabídky vydavatelství
Verze s intíkem bude připravena někdy příští rok v březnu.
Bude to 7 str. šmykajdy a pošleme Vám to celé včetně skel, laserů a lesklé karoserie.
Není tedy potřeba si k tomu kupovat jednoduchou verzi modelu.
Připravte se ale na delší peníze kolem cca 380 - 400,- Kč
Prostě slepím minibox, pak nějakou Betexu, následuje ta zpátečnická Škodovka a po ní příjde právě ta REDBULKA nebo nějaká tatra od Doktora
Já to tak cítím a možná že jsem divnej ale vynechat na trhu nějaký z článků by byla chyba proto na soutěžích máme mladší a starší žáky juniory a nakonec seniory
každý potřebuje svou náročnost.
Cítím ale že stojíme na různých stranách barikády a nikdo neustoupí.
Asi tak...Cítím ale že stojíme na různých stranách barikády a nikdo neustoupí.
A já si zase myslím,že vše se dá řešit slušně a ne tady hned někomu nadávat.
A jsme u toho co se děje na českém fóru, "Sám by jsi to nezvládl lépe, tak mlč a šoupej nohama."
Spider to napsal jak to cítí, já s ním také nesouhlasím a chápu důvod takového vydávání modelů, ale nevím proč bych ho měl označovat jako mluvku a troubu.
Jednoduché modely na trhu téměř neexistují. Vždy jsou buď pro vyloženě začínající děti, nebo potom až pro modeláře s nějakou zkušeností.
Spider to napsal jak to cítí, já s ním také nesouhlasím a chápu důvod takového vydávání modelů, ale nevím proč bych ho měl označovat jako mluvku a troubu.
Jednoduché modely na trhu téměř neexistují. Vždy jsou buď pro vyloženě začínající děti, nebo potom až pro modeláře s nějakou zkušeností.
Patience is a virtue.
Podiskutovali sme, ok. Ja by som len tolko, že Mišo pýta za recolor iba 4€, resp. 110 CZK a formulkári od 7€ hore. A to je mnohokrát iba zmena čísla na formule.
Tým nechcem naštvať autorov formúl
, každý si za námahu zaslúži peniaze a je na nás či ich dostane.
Ešte niečo - Jezevčík kedysi v Modelári napísal, že muž časom príde do veku, keď ho už manželka tak nebaví, deti už odrástli a začne sa nudiť. Vtedy si buď kúpi motorku, nájde milenku, alebo sa vráti ku koníčkom z mladosti. Tým som chcel napísať, že aj pre tých mladých niekto musí tvoriť modely, aby sa počas krízy stredného veku mali k čomu vrátiť.
Tým nechcem naštvať autorov formúl
Ešte niečo - Jezevčík kedysi v Modelári napísal, že muž časom príde do veku, keď ho už manželka tak nebaví, deti už odrástli a začne sa nudiť. Vtedy si buď kúpi motorku, nájde milenku, alebo sa vráti ku koníčkom z mladosti. Tým som chcel napísať, že aj pre tých mladých niekto musí tvoriť modely, aby sa počas krízy stredného veku mali k čomu vrátiť.