TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
NITRA - modelarska vystava n.c. Mlyny 24.3. - 4.4. 2014
Re: NITRA - modelarska vystava n.c. Mlyny 24.3. - 4.4. 2014
Job well done!
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Dnes som to bol omrknúť a vyzerá to ozaj dobre a modely sú umiestnené dôstojne
(až na moje, tie si dovolil vystavovateľ umiestniť hneď vedľa vasikových
)
P.S: Ten monster je riadna krava
P.S: Ten monster je riadna krava
taku paradu som necakal, luxusne vitriny !!
na FB stranke Mlynov je album s podstatne kvalitnejsie odfotenymi modlemi
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 859&type=1
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 859&type=1
-
twardykamen | 41
- Name: Miro
vyzera to super.nazivo este lepsie.len mi tam chybala nejak ta lodicka.
Gratulujem k vydarenej expozícii. Lodičky tam naozaj chýbajú, prispel by som všetkými, ale prevoz vzhľadom na ich rozmery a vzdialenosť ( Humenné ) by bol nemožný.
Mrzí ma to.
Jano
Mrzí ma to.
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
Parádne Bambulo. Ja len dúfam, že som svojimi modelmi tie Petopatove moc nezatienil 
Jano , dakujem za ochotu ... z Humenneho by to fakt bol pruser ... lodicky boli tri
okolo Fitovho majaka
nemate este niekto nejake fotky z vystavy ? ... mne uz sa nepodarilo urobit ziadne
... tak vazeni , vystava sa vcerajsim dnom skoncila .... vseobecne bol o nasho konicka celkom slusny zaujem a vedenie NC Mlyny vystavu hodnoti ako uspesnu a velmi pozitivne . Ja verim , ze vsetka ta praca okolo toho stala za to a ze som sa s tym nevytrapil zbytocne
Vsetkym dakujem za nazory a za podporu a zvlast podakovanie patri vsetkym , co boli ochotni mi na tuto vystavu modely zapozicat ... specialne podakovanie pre bodie4 ktory mi velmi pomohol pri instalacii , zapozicanim velkeho mnozstva modelov a tiez pri rozoberani expozicie ... diky kamarat
... modely uz mam vsetky doma a postupne sa so vsetkymi zase podohadujem , ako ich dostat nazad k majitelom
Vazeni , este raz vsetkym dakujem a zase niekedy na buduce mi bude ctou Vase modely zase vystavit pri nejakej dalsej prilezitosti .
Robo
nemate este niekto nejake fotky z vystavy ? ... mne uz sa nepodarilo urobit ziadne
... tak vazeni , vystava sa vcerajsim dnom skoncila .... vseobecne bol o nasho konicka celkom slusny zaujem a vedenie NC Mlyny vystavu hodnoti ako uspesnu a velmi pozitivne . Ja verim , ze vsetka ta praca okolo toho stala za to a ze som sa s tym nevytrapil zbytocne
Vsetkym dakujem za nazory a za podporu a zvlast podakovanie patri vsetkym , co boli ochotni mi na tuto vystavu modely zapozicat ... specialne podakovanie pre bodie4 ktory mi velmi pomohol pri instalacii , zapozicanim velkeho mnozstva modelov a tiez pri rozoberani expozicie ... diky kamarat
... modely uz mam vsetky doma a postupne sa so vsetkymi zase podohadujem , ako ich dostat nazad k majitelom
Vazeni , este raz vsetkym dakujem a zase niekedy na buduce mi bude ctou Vase modely zase vystavit pri nejakej dalsej prilezitosti .
Robo
Myslim, ze najvacsia vdaka patri tebe bambulo, ze si to cele zmanazoval a dotiahol do uspesneho konca
.