TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Plošinový vagón typ SSys /Lubosch/ 1:50
Re: Plošinový vagón typ SSys /Lubosch/ 1:50
Je to krása, to koľajisko nemá chybu
. Som zvedavý na upevnenie nákladu, nejaké hranoly, reťaze a tak ? A inak lyžicu nechávaš v takom novučičkom stave, ako nepoužitú, alebo ponesie nejaké aspoň drobné známky opotrebenia ? 
Live hard, ride easy.
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Super praca Mato, aspon ze ty makas z tych sahanskych flakacov 
Vďaka 
Paly - na pripevnenie budú dáke reťaze a laná, drevené hranolky už som pod to dal a tieto diely chcem nechať nové, tak žiadne odreniny. Ešte som rozmýšľal, že zuby a rezné časti natriem na krémovo, tak ako to býva na nových dieloch, ale polovica nových čo som videl je sivá a druhá natretá na krémovo. Keď to dovezú na prekladisko, mali by to preložiť žeriavom na podvaly a odviezť do bane.
Peťo - chcelo by to asi stretko
Paly - na pripevnenie budú dáke reťaze a laná, drevené hranolky už som pod to dal a tieto diely chcem nechať nové, tak žiadne odreniny. Ešte som rozmýšľal, že zuby a rezné časti natriem na krémovo, tak ako to býva na nových dieloch, ale polovica nových čo som videl je sivá a druhá natretá na krémovo. Keď to dovezú na prekladisko, mali by to preložiť žeriavom na podvaly a odviezť do bane.
Peťo - chcelo by to asi stretko
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Ja by som navrhoval, ak by si to chcel mat trochu zaujimavejsie, tak by si mohol nalozit len jednu vec a uviazat ju. Na druhy vagon dat len nachystane dreva na podlozenie a na tych panelocho by som nechal tu druhu vec a par rozhodenych driev z tej prvej veci, ktora je uz nalozena. Bolo by to take viac akcnejsie ako ked uz to je nalozene/vylozene.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts