TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

RAZGY | 52
Name: Štefan

Re: Pomoc

Postby RAZGY » 07 Jan 2015 23:19

má niekto náhodou software "HP SOLUTION CENTER" , ktorí všade reklamujú že je na CD pri výrobku a keď otvoríš výrobok tak v návode je že už nie je súčasťou balenia a ani sa nedá stiahnuť z ich webu??
bez toho mám namiesto skeneru čo má skenovať asi do 10 formátov, foto filmy, OCR-ko a 4 tlačidlá na PDF, MAIL, PRINT a SCAN zariadenie ktoré skenuje len jpg, tiff a bmp a 4 tlačidlá majú rovnakú funkciu bez možnosti zmeny :scorn:
tutaj si koukal? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... 63264#N240

Burton | --

Postby Burton » 07 Jan 2015 23:36

Hadam pred rokom, dvoma sme v suvislosti s Win7 a HP zariadeniami v robote riesili nieco podobne. V tom case samostatny Solution pre Win7 neexistoval a mam dojem, ze neexistuje doteraz. Momentalne by mal byt HP Solution centre sucastou driverov, len treba instalovat plnu verziu ovladaca, nie zakladnu. Predpokladam vsak, ze to si uz skusil...
Kazdopadne, ak nic nevyriesis, urcite posli na HP centrum daky mail. Jeden, dva... dvadsat. Casom sa rozhybu.
Inak aj ked HP ma celkom kvalitny hardware, ich vlastny soft vsetko dokonale domr.. ..vi.

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 07 Jan 2015 23:40

presne toho som sa obával, len ma najviac se..rdí že všade reklamujú že to je súčasťou CD alebo driverov z netu a jednoducho to tam neni, a v papieroch je jasne napísané že sa to nedodáva :scorn: ale mail som už písal, zajtra pôjde ďalší a tak ďalej.

tak aspoň nejaký softík čo umožní naplno ten skener využiť my vieš poradiť?
Armin is the best

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 08 Jan 2015 00:03

A vrátiť to nemôžeš, keď ťa zavádzajú?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

atlon | 48
Pán laserov

Postby atlon » 08 Jan 2015 00:21

to neni zas tak jednoduché, tento skener som mal v podnikateľskom pláne a mám naň dotáciu, to by som musel riešiť samé papierovačky a to sa mi fakt nechce :-(
Armin is the best

Sumec | 33
Name: Adam

Postby Sumec » 08 Jan 2015 00:34

Pri včerajšom elektrickom karambole som prišiel o lampu...
Ako píše serpens nejaký univerzálny adaptér aby mal rovnaké parametre len s tým rozdielom že to bude 12V a nie 11,5V.
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80

"An architect's dream is an engineer's nightmare."

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 08 Jan 2015 09:13

tomas - kludne tam zapoj lubovolny 12V 55W+ adapter. Polarita je uplne jedno, kedze to je len obicajna ziarovka.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Burton | --

Postby Burton » 08 Jan 2015 09:21

tak aspoň nejaký softík čo umožní naplno ten skener využiť my vieš poradiť?
Bohuzial neviem. Co potrebujem, to si oskenujem v robote.

atlon | 48
Pán laserov

Postby atlon » 08 Jan 2015 23:19

tak nakoniec teda vrátenie výrobku a peniaze naspak :wink: chyba nebola na mojej strane :haha:

ale teraz onééé , má niekto možnosť naskenovať (najlepšie ak by bolo možné tak celú stranu spolu, ak nie tak A4-ky) rebrá z modelu F-15C EAGLE (kartonowy arsenal, 2-3/2002) ?? chcem páliť rebrá a keďže nemám skener, tak to neviem ako prekresliť

vďaka :victory:
Armin is the best

tomas81 | 45
Name: Tomas

Postby tomas81 » 09 Jan 2015 11:09

Lampa spojazdnená. Kúpil som akési trafo na led pásiky či načo, primontoval kábel s koncovkou do zásuvky a kábel od lampy a ono to svieti. Stálo ma to ale 13Eur. :victory:

Return to “Rest room // Rest Room”