TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Auta

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Re: Auta

Postby petopato » 22 Jul 2015 20:39

Nie je to jednoduché, ale treba si dobre vybrať kombináciu kutúča a doštičiek a nebudú škrípať. Tiež som sa ulakomil a kúpil som "trochu lepšie" kotuče a doštičky uplné sračky, potom keď mi škrípali som kúpil značkové a len o trochu drahšie a odvtedy je s nimi pokoj.

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 23 Jul 2015 09:24

Hlasujem za foto mesiaca :victory:

S tymi brzdami, som si spomenul na aferku s Cinskymi dostickami :
https://youtu.be/RrG_bcnpbaw?t=1m20s
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

paluso | 50
Name: Pavol

Postby paluso » 03 Aug 2015 06:24

Hlasujem za foto mesiaca :victory:
Suhlasim. Moc krasny model. A ta patina!

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 05 Aug 2015 15:04

patina pôjde pod čiernu farbu, ale my všetci vieme, že tam je :haha:

tak som zase kúsok pokročil, odvŕtal som dieru, spočiatku som bol nesvoj, že prečo nieje v strede, ale po priložení pôvodného dielu je mi to jasné

teraz mám zase iný "problém", simering, ten je samozrejme neštandardný, má rozmer* 27 - 43 - 8 a klasický je 27 - 42- 10, takže musím niečo
vymyslieť, je nejaký prípravok, ktorý fixuje gumu a kov? žeby som to zložil, natiahol na to simering a zalepil ho, aby bol vystredený na hriadeli,
tie 2 mm na výšku nevadia, miesto na to je

* rozmer sa udáva ako vnútorný Ø - vonkajší Ø - výška v milimetroch
Last edited by toudi_sk on 05 Aug 2015 16:00, edited 1 time in total.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 05 Aug 2015 15:50

A co keby si skusil zohnat to origo gufero, hadam predavaju ND do tych motorov Briggs and Stratton.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 05 Aug 2015 15:54

písal som Fitovi, tak uvidím, či niečo zoženie ... teraz pozerám na internete a hneď v prvom obchode (ale českom) majú 27 - 43 - 9, to mám za to,
že som nemal čas a nechal to na kolegovi, má obchod cestou domov

:beat plaster:

no nič, tak pôjdem do obchodu sám, poznám 2 a ak by to nemohli objednať, je tu ešte možnosť, že to dám vyrobiť v ECONOMOSE na CNC sústruhu
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 08 Aug 2015 20:49

Pamatate ucastnici hvezdarne ako mi bolo nemile, ked som mal na zadnom blatniku skrabanec? Uz je to v pohode a vobec ma to netrapi, lebo v priebehu jula ma stihla este strachnut nejaka slecna na parkovisku a potom do nas po ceste do Chorvatska nabural madar s nemeckou SPZ. Pondelok ide auto na cca. tyzden na opravu. Vymena piate dvere, naraznik a spojler a bohvie co este. Tri poistne udalosti od kedy mam auto.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

group b | --
2K+
Name: Tomáš

Postby group b » 08 Aug 2015 21:57

To máš ještě dobrý. To my přijedeme do práce - děláme v supermarketu a večer obcházíme auto, co je kde nového. Za ty léta, co tam děláme máme nabouraný předek, napouraný zadek, poškrábány oba přední blatníky, troje dveře, troje dveře máme taky prohnutý a ještě se nějakýmu dobrákovi povedlo nám rozbít přední okno. No neparkuj před supermarketem ne :beat brick:
Před 14 dny jsem dával na dveře nové gumové lišty proti nárazům, už mi někdo jednu sedřel z karoserie, prostě jí kus chybí.
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 09 Aug 2015 20:46

to sú "radosti" toto, ja som zase načal na Seate pravý podbeh, odvalil sa kus betónu zo žľabu na odvod vody z parkoviska a "akosi" sa mi podarilo na neho nabehnúť

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 10 Aug 2015 07:00

Tak s podbehom je to zlé. Do toho sa ani klampiarovi velmi nechce, lebo sa nedá vyklepať, len alternatívnym spôsobom (rozvŕtať a navárať a protizávažím vyťahovať...), ale poruší sa tým pozinkovaná vrstva takže :beat plaster: ešteže máte na nových autách havarijnú...

Return to “Rest room // Rest Room”