TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
Na Google je toho viac, napíš mu tam "do a barrel roll". Prípadne si vygoogli Google easter eggs.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
je tu nejaký fasbúkzdatný užívateľ? potreboval by som vedieť, či sa dá niekde nastaviť, aby nikto nevidel, že je dotyčný online
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Nastavenia chatu a tam jednoducho vypnúť chat 
Je to v pravom dolnom rohu, také ozubené koliesko.
Je to v pravom dolnom rohu, také ozubené koliesko.
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Ahojte, nemáte náhodou niekto kontakt na ing. V.Jančatu z ČR? Písal som mu na meil v.jancata@volny.cz ale chyba 501
a nikde na nete som ho nenašiel, iba číslo jeho živnosti a adresu ale email nikde 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
skús napísať PM priamo Bambulovi, alebo jožkinovi, tí by ti mohli aspoň poradiť, na koho sa obrátiť, ak by sami nevedeli kontakt 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Vie mi niekto poradit cez co preniest vektory z Rhina do Inscape?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts