Ako som už spomínal vo vlákne s dvojičkou, začal som pracovať na modely cisternového vozňa a to hneď na dvoch. Bude to taká mini súprava za dvojičku a snáď k ním ešte čosi pribudne. Model som kúpil v Hrádku počas Bulldogfestu. Ako to už u mňa býva zvykom, model bude celý prestriekaný, chcel by som niečo v sivej farbe, tak uvidíme. Práce idú ako vždy pomaly, tak pridám len niečo na začiatok. Začal som podvozkami:
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Cisternové vozňe 406 Ra /ADW/ 1:45
Cisternové vozňe 406 Ra /ADW/ 1:45
Zdravím!
Ako som už spomínal vo vlákne s dvojičkou, začal som pracovať na modely cisternového vozňa a to hneď na dvoch. Bude to taká mini súprava za dvojičku a snáď k ním ešte čosi pribudne. Model som kúpil v Hrádku počas Bulldogfestu. Ako to už u mňa býva zvykom, model bude celý prestriekaný, chcel by som niečo v sivej farbe, tak uvidíme. Práce idú ako vždy pomaly, tak pridám len niečo na začiatok. Začal som podvozkami:

Vlaky - ZSSK, ZS Cargo, ČD - Najviac
Re: Cisternové vozňe 406 Ra /ADW/ 1:45
Držím palec pri stavbe... Už som dávno nevidel stavbu od ADW,tak som zvedavý na presnosť modelu,lebo ich mám dosť v archíve... 
Re: Cisternové vozňe 406 Ra /ADW/ 1:45
Teším sa, konečne nejaké ADW, tiež ich mám plný archív tak som zvedavý ako sa ti bude dariť.