TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x

Moderator: Fito

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Re: Update fora - phpBB3.1.x

Postby atlon » 28 Sep 2015 17:27

ešte jeden "kozmetický" postreh : tlačidlo "tipy a triky" nemá aktívny stred, len po okrajoch
http://www.akgraphicstudio.eu/tlacidlo.avi
Armin is the best

Roman | 53
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 28 Sep 2015 17:47

bolo by mozne do horneho riadku pisania prispevku kde su tlacitka na velkost pisma ,farbu ,pridat tlacitko na pridanie videa z you tube ktore by sa potom spustilo a pozeralo priamo tu?
asi takto:
http://www.mujtank.tym.cz/viewtopic.php ... 988#p29988

Matej | 38
Name: parkourista

Postby Matej » 28 Sep 2015 19:14

Mě tu chybí možnost (tlačítko) označit příspěvky jako přečtené. Pokud tu někde je, můžete mě nasměrovat? díky.
musís byť na hlavnom menu a potom hore ako sú tie kocky tak klikneš na "fórum" a tam máš možnosť "označiť všetky fóra ako prečítané"..a keď prídeš na stránku a chceš zobraziť len nové príspevky tak tam nájdeš "nové príspevky".. :)
Aktuálne: ZIL 131 AC40

Hotovo: BAT-M / A-10 Warthog

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 28 Sep 2015 19:56

Ďalší postreh:
vedľa domčeka nad témou ako je : Obsah portálu / Informácie a oznamy / Novinky a oznamy , keď sa chcem vrátiť o tému vyššie , nejde to, viem kliknúť len na Obsah portálu
a tak isto v každej sekcii
Armin is the best

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 28 Sep 2015 20:23

Matej - nemusis byt na hlavnom menu. Z halvneho menu mozes oznacit cele forum ako precitane, ked si vsak v nejakej kategorii, tak mozes oznacit ako precitanu len tu. Ak si uz v konkretnom vlakne, tam to uz nie je.

Atlon - dik, to som zvrtal ja ked som presuval search do stvorca "forum", uz by to malo opat fungovat. Co sa tyka Tipy and triky o tom vieme, len to zatial neviem fixnut (ale aj to bude), nieco som u nasiel.

Roman - youtube tag na embeded videa sa da spravit, ale co tam chcete davat? jeden tu je koli tipom a trikom tam su embeded videa, ale toto nie je forum o videach, takze toto nema moc prioritu u mna.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Matej | 38
Name: parkourista

Postby Matej » 28 Sep 2015 20:27

Matej - nemusis byt na hlavnom menu. Z halvneho menu mozes oznacit cele forum ako precitane, ked si vsak v nejakej kategorii, tak mozes oznacit ako precitanu len tu. Ak si uz v konkretnom vlakne, tam to uz nie je.
aha díki za upresnenie.. :wink:
Aktuálne: ZIL 131 AC40

Hotovo: BAT-M / A-10 Warthog

Štefan Húska | 44
2K+
Name: Štefan Húska

Postby Štefan Húska » 28 Sep 2015 20:45

No mne to akosi nefunguje na mobilnej verzii. Bol som v architektúre, dal som označiť ako prečítané lebo sa mi nechcelo čítať, išiel som na hlavnú stránku a stále bola tmavomodrá, dokonca som nakukol späť či niekto niečo nepridal ale tam svietily všetky podtémy ako aj prv :death:
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu

serpens | 43
a.k.a. hado

Postby serpens » 28 Sep 2015 21:43

Architektur ma aj subforum, takze ked si to dal v Architekture tak ti zmazalo len tu, nie subforum.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

serpens | 43
a.k.a. hado

Postby serpens » 29 Sep 2015 09:55

Tak urpavil som zobrazovanie obrazkov. Nastavil som pismo na take, ako bolo v predchadzajucom onom (mne pride krpate, ale tak je to ako bolo). Este to trochu budem kazit. Momentalne to najviac kazia podpisy na vysku dlhsie ako samotny prispevok :P

Dody | 37
Name: Dominik

Postby Dody » 29 Sep 2015 16:34

No neviem, to pismo sa mi zda teraz primale, predtym bolo akurat..

Return to “Novinky a oznamy // News & Announcements”