TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x

Moderator: Fito

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Re: Update fora - phpBB3.1.x

Postby serpens » 04 Dec 2015 15:32

Dalsia sada zmien sa tykala okna, pre pridavanie noveho prispevku, verim, ze teraz je to zas o kus lepsie.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

serpens | 42
a.k.a. hado

Re: Update fora - phpBB3.1.x

Postby serpens » 06 Dec 2015 23:53

Zrusil som tomuto vlaknu status "oznamenie". Mam pocit, ze vacsina kritickych veci je fixnuta a aj dizajn sa uz stabilizuje. Este sa tu s tym pohrame, ale myslim, ze je to omnoho lepsie ako tesne po update.

Ak ma este niekto nejake problemy, ktore mu brania pohodlne vyuzivat forum, dajte mi vediet a uvidime, co sa s tym da robit.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Re: Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x

Postby Fito » 07 Dec 2015 07:45

Od jedného železničiara mám hlásenú sťažnosť, že nejdú nahrávať fotky z winphone.
Vôbec sa mu nezobrazí možnosť (+obrazok), má tam iba "možnosti" a tri palicky, na ktoré keď klikne, tak to nič neurobí.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

serpens | 42
a.k.a. hado

Postby serpens » 07 Dec 2015 08:07

Zelezniciar nech skusi nainstalovat mozilu, alebo nejaky browser, co vie html5/flash...

Dody | 37
Name: Dominik

Postby Dody » 07 Dec 2015 20:48

Ja mam taku drobnost. Ak otvorim neprecitany prispevok, tak sa mi da do zorneho pola monitoru, ale ako nabehnu obrazky, tak sa to cele posunie a na prispevok musim prejst niekam dole. Na starom fore mi to skocilo aj po nahrati obrazkov spat. Da sa s tym nieco urobit alebo je chyba niekde u mna? Pouzivam firefox

serpens | 42
a.k.a. hado

Postby serpens » 07 Dec 2015 21:50

Hm, otestujem. Neskúšal si požívať "prvý neprečítaný" namiesto posledné ho?

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 19 Dec 2015 13:02

ďakujem, konečne sa to dá prekusnúť a ako je to s prílohami, majú nejaké časové obmedzenie (či to len padli za vlasť pri opravách) ako editácia vlastného posledného príspevku?
pretože nejaké staršie prílohy, čo som nahrával do pm-ky už neexistujú a starší vlastný príspevok sa tiež už nedá zmeniť (vo vláknach, kde to predtým v pohode fungovalo), je na to nejaké "rozumné" vysvetlenie prosím?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

serpens | 42
a.k.a. hado

Postby serpens » 20 Dec 2015 12:50

Nazdar Toudi,

Dik, snazim sa to stale zlepsovat, este to nie je uplne dokoncene, ale ked mam moznost, tak sa snazim upravit nejake drobnosti.
Prilohy - casove obmedzenie nemaju a nemalo by zmyznut nic, co konkretne zmyzlo?
Editacia posledneho prispevku bola nastavena na 2 hod, uz som to vypol - tuna skusim nejaky kompromis najst... zatial vypnute.

serpens | 42
a.k.a. hado

Postby serpens » 20 Dec 2015 14:17

Podarilo sa mi zapnut full text vyhladavanie tak, ze sa daju vyhladavat aj tagy. Takze vo vlakne, kde je pouzity napr. tag [/report] si mozete dat vyhladat tento tag a vyfiltruju sa vam len prispevky so stavbou...

Trak-Tor | 54
2K+
Name: Juraj

Postby Trak-Tor » 20 Dec 2015 14:42

Podarilo sa mi zapnut full text vyhladavanie tak, ze sa daju vyhladavat aj tagy. Takze vo vlakne, kde je pouzity napr. tag [/report] si mozete dat vyhladat tento tag a vyfiltruju sa vam len prispevky so stavbou...
Tak a teraz mi povedz, že na to nedokážeš urobiť tlačítko.... :P
-- Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala... --
Moja galéria

Return to “Novinky a oznamy // News & Announcements”