vsak to je jednoducha 555. to je, resp. bol zaklad elektroniky - je to nieco ako casovac. ten obvod sa pouzival snad na vsetko
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
halo
vsak to je jednoducha 555. to je, resp. bol zaklad elektroniky - je to nieco ako casovac. ten obvod sa pouzival snad na vsetko
mozno aj preto, lebo bol aj cenovo dostupny.
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
díky moc
aj keď trochu moc teórie na mňa takto podvečer
takže potrebujem biele LED (4x), "nejaký" odpor k tomu, reostat a držiak na batérie, snáď mi budú zajtra v GM electronic vedieť poradiť z hlavy, ak nie, tak vo štvrtok tam vyrazím s hlavou plnou teórií... ktoré aj tak za pol dňa zabudnem
to "sofistikované" až keď by to strašne chcel, lebo on je akurát veľmi šikovný zámočník a o elektrike vie iba to, že kope
takže potrebujem biele LED (4x), "nejaký" odpor k tomu, reostat a držiak na batérie, snáď mi budú zajtra v GM electronic vedieť poradiť z hlavy, ak nie, tak vo štvrtok tam vyrazím s hlavou plnou teórií... ktoré aj tak za pol dňa zabudnem
to "sofistikované" až keď by to strašne chcel, lebo on je akurát veľmi šikovný zámočník a o elektrike vie iba to, že kope
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
dík, no ja to potrebujem ideálne do štvrtka poobedia (príde do klubu a má to sem 100km), inak ma zase opustí chuť a pridá sa to ku kvantu rozbabraných vecí, čo mám na svedomí

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Tak objednat si to moze aj sam a +/- vstup a +/- vystup, to by mohol zvladnut 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Nacrtni na papier akeho tvaru chces mat diely a zakotuj to.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
pozná niekto Csaba Nagy z Topolníkov??? ak hej skúste mu povedať nech sa ohlási kôli objednávke, poprípade ak máte na neho číslo tak sem s ním
vďaka
vďaka
Armin is the best