TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Smurfs /free/ 1:2

sunto | 46
Name: Juraj

Re: Smurfs /free/ 1:2

Postby sunto » 29 Dec 2015 22:34

Vďaka páni :big smile: ,
čo sa týka čarodejníka Gargamela a jeho kocúra Azraela, tak tých zatiaľ v pláne nemám. Gargamel ako model už existuje, ale je v mierke 1:1 teda celkom riadny chlapík a do môjho skromného 2 izbáča by som ho nemal kam dať :jawbone: . Azrael ešte ako model nie je v ponuke, ale autor modelov mi sľúbil, že bude aj kocúr. Určite by som, ale aj tento model tlačil dve strany na jednu A4 ako ostatné modely.
No a ako ďalší model by mala byť opäť šmoulinka, ale nechcem robiť ten istý model 2x tak snáď autor vydá v blízkej dobe ďalší model blondínky. :) Tento model šmoulinky ako aj Hundroš je určený ako darček pre sestru. Takže zbierka sa potom trošku okresá a budem musieť šmoulit znova. Ak šmoulinka nebude tak možno skúsim tatka šmolka alebo toho škóta :) Ale patrilo by sa dokončiť aj toho assassina posledného... Uvidíme ...

sunto | 46

Postby sunto » 19 Feb 2016 17:54

Čaute ako som kedysi spomínal, chcel som pokračovať aj s ďalšími šmolkami, na pláne bola opäť Šmoulinka, ale v trošku zmenenom postoji. Po diskusii s autorom týchto malých modrých loptošov som začal so Šmoulinkou verzia č. 2. Model bude darček k narodeninám a mal by byť o niečo menší ako predchádzajúca verzia, ktorá bola kapánček väčšia od svojich kamošov.
Ako vždy som model začal lepiť od hlavy a postupoval som smerom k telu a rukám.
Zopár prvých snímok zo stavby

- čiapka

- hlava

- ľavá ruka

- celková zostava - stále v procese

vasik1 | 48
Pán učiteľ
Name: Peter Vasaráb

Postby vasik1 » 19 Feb 2016 22:09

Roztomilé a skvelé, ako vždy. Nechceš vyskúšať tlač na farebné výkresy? Mne sa to celkom osvedčilo. Tu by to zrejme šlo - sú to jednofarebné celky, odpadne retuš...či?

sunto | 46

Postby sunto » 20 Feb 2016 12:26

Ďakujem :), keďže čas je nekompromisný tak som pokračoval v práci. Podarilo sa mi dokončiť pravú ruku a dokončil som aj nohy, keďže som chcel skúsiť akú stabilitu model bude mať. Zatiaľ to nie je najhoršie, ale stále mi chýbajú dokončiť vlasy, ktoré pravdepodobne stabilitu ovplyvnia, uvidíme.
Takže posledné zábery
- pravá ruka

- postavička bez topánok

- no a model už na vlastných

LMD | 46
Name: Lukáš Šulej

Postby LMD » 20 Feb 2016 16:56

Ideš ako drak :victory: pekná je šmolinka

sunto | 46

Postby sunto » 24 Feb 2016 12:16

Vďaka čas nepustí. Ale už môžem s kľudom zahlásiť ďalší šmolkoš je konečne hotový a môže putovať ako darček k narodkám. :)
Takže pripájam posledné finálne fotky šmoulinky ver. 2 aj s jej kamošmi a nejaká tá porovnávacia kde sú obe.

A zopár záberov s kamošmi

no a tu je jedna kde sú obe k porovnaniu

stále čakám ešte drevený podstavec pre túto Šmoulinku a Hundroša, aby som boli modely tip top hotové na odovzdanie, snáď príde včas.

vasik1 | 48
Pán učiteľ
Name: Peter Vasaráb

Postby vasik1 » 24 Feb 2016 12:26

Výborné. Najmä tá spoločná fotka je skvelá. Majú svoje čaro a verím, že darček sa bude páčiť. A teraz šup šup na Assassinov a iné potvory :wink:

Štefan Húska | 44
2K+
Name: Štefan Húska

Postby Štefan Húska » 24 Feb 2016 12:45

Pekne si ich zošmoulil, gratulácia :wink:
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu

sunto | 46

Postby sunto » 24 Feb 2016 13:14

Vďaka páni, veď som šmouloval ako divý :victory:, ale teraz už je naozaj čas, dať dohromady pána Connora Kenwaya z Assassins Creed. Dúfam, že bude chuť väčšia ako doteraz.

LMD | 46
Name: Lukáš Šulej

Postby LMD » 24 Feb 2016 17:17

Od krásy gratulačka :P nech sa aj naďalej darí.

Return to “Figúrky a zvieratá // Figures & Animals”