Report
Model je hotový. Rozsahom a detailnosťou to síce nie je práve najťažší model na svete, ale pri niektorých dieloch z drôtu som bol prinútený povedať viaceré expresívne výrazy. So svojou prácou som spokojný tak na povedzme 60-70 %. Sú tam viaceré chybičky, ale aj tak mám z modelu radosť. Druhý krát to už stavať ale určite nebudem TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Francuska armata polowa z 1859r /GPM/ 1:16
Moderator: Oliver
Re: Francuska armata polowa z 1859r /GPM/ 1:16
Gratulujem k dokonceniu ,podla mna super aa bude aj daka podlozka ?
Osobne by som málinko zaprášil, zapatinoval tie čierne časti, ale inak nemám najmenších výhrad. Krásny model, radosť pozerať.
Parádní práce
- gratuluji k dokončení hodně koukatelného modelu a přeji at se daří i dál 
Krása, gratulujem 
Úsmev dobrého človeka obdarí a nepriateľa naštve.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
paráda, gratulujem k dokončeniu, aj keď by sa hodila k tomu kolesna, prípadne aj záprah 
a som lenivý kukať do šmikajdy, boli k tomu aj palice (nabiják, vyterák a vývrtka)?
a som lenivý kukať do šmikajdy, boli k tomu aj palice (nabiják, vyterák a vývrtka)?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Pěkný model, docela to je oživení tu něco takového vidět. 
Gratulujem k dokončeniu, pekný model to je 
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Ďakujem vám pekne.
Ale nejde o to, nejak sa to musím naučiť. Na fotkách je vidno aj podložku, ktorá je hotová tak na 60%. Nechcem okolo nej príliš špekulovať, preto je naozaj jednoduchá. Ak sa zadarí, zajtra by mohla byť hotová.

Report
Dal som na Vasika a delo som trochu zapatinoval. Robil som to v takejto miere po prvý krát a podľa toho to aj vyzerá Nič také tam nebolo, ale už sa na tom pracujeparáda, gratulujem k dokončeniu, aj keď by sa hodila k tomu kolesna, prípadne aj záprah
tej prvej fotke uz chyba iba ine pozadie a zmenseny toudi
pekne delo.