TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Súťaže - Info/Návrhy
Re: Súťaže - Info/Návrhy
no lenze to je nespravodlive..nie kazdy vie kreslit v pc a rucne sa niektore veci narysovat nedaju..napr. taka gula..v 3d programe je to jednoduche..ale skuste to spravit len rucne..nie kazdy to vie..a googlit ako nato sa nie kazdemu chce.. ked tak nejaky free model..nech je to fer voci kazdemu..
Ono to je myslene jedno aj druhe dobre, len sa to neda robit spolu ani navezne, proste museli by to byt dve ine sutaze, lebo tak ako niekto nevie kreslit v PC tak zas druhy nevie spravit dioramu. Samozrejme najdu sa ludia co vedia oboje, ale proste museli by to byt nezavisle sutaze. Samozrejme do kazdej by sa prihlasil len ten kto sa citi, ze na to ma.
Este ma napada takato vec - niekto iniciativny, kto by chce rysovat a vedel by to by mohol spravit free model a potom vyhlasit sutaz o to kto sa s nim najlepsie popasuje. Vzniklo by tak free model a hned by ho aj ludia mohli lepit. Tak co najde sa nejaky dobrovolnik, ktory by nam narysoval autobusovu zastavku?
Este ma napada takato vec - niekto iniciativny, kto by chce rysovat a vedel by to by mohol spravit free model a potom vyhlasit sutaz o to kto sa s nim najlepsie popasuje. Vzniklo by tak free model a hned by ho aj ludia mohli lepit. Tak co najde sa nejaky dobrovolnik, ktory by nam narysoval autobusovu zastavku?

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Myslím že Miro to vystihol najlepšie. Tak ako kontejnery Mirove tak napr:potkan by mohol otvoriť súťaž zo svojim stĺpom a tak ďalej. Ja si myslím, že tak ako to chce Miro by to bolo the best a fér voči každému.
Ak by som mal rozmery a nejaké rozumné podklady, môžem to nakresliť
(iba čb, texturovať neviem
)
(iba čb, texturovať neviem
)Re: Súťaže - Info/Návrhy
Alligator wrote:môžem to nakresliť (iba čb, texturovať neviem )
Neboj, z tej textúry by po zásahoch lepičov aj tak asi nebolo nič vidieť
, ibaže by niekto staval povedzme autobusovú búdku na čisto len s retušou
Tiež súhlasím s Mirom, napríklad môj software je momentálne ceruzka a pravítko
ale do diorámy som ako drak
a do lepenia modelu tiež
Myslím, že čím lepší model, tým väčší skvost sa z neho dá spraviť pomocou správnej patiny viď brzdič...
A najlepšie by asi bolo spraviť nejaký univerzálny model, napríklad na taký smetiak sa hodila patina aj odpadky, ale sony ho urobil čistý a vypadalo to tiež moc pekne...
Alligator wrote:Ak by som mal rozmery a nejaké rozumné podklady, môžem to nakresliť(iba čb, texturovať neviem
)
ak by sa na toto dal ešte niekto, tak by sme si mohli dať kludne aj autorskú súťaž s free downloadom.
narýchlo ma napadajú Iconmaster, Serpens, Lubosch a Potkan. Sasko by možno tiež vedel niečo zmastiť, ale on by tam musel nejako vopchať vrtulu a to už by nebolo origo...

[col]%|[/col]
samo wrote:...môj software je momentálne ceruzka a pravítko...
jednoduchou náhradou za ceruzku a pravítko je free program VectorEngineer Quick Tools. http://vectorengineer.com/ Je to 2D a pokial vieš kresliť s pravítkom a kružidlom, tak v tomto sa to naučíš velmi rýchlo....
[col]%|[/col]
- dj.patyzon | --
- Name: Pavel Drahošan
Jako nejlepší varianta se mi jeví kombinace nového free modelu a soutěže s ním. Jsem pro bílé zpracování - většina zdejších borců stejně přebarvuje a patinuje...
Já osobně modýlky typu lavička, smetiak, paleta nebo stlp přímo hltám - maličké ale tvarově členité!
Já osobně modýlky typu lavička, smetiak, paleta nebo stlp přímo hltám - maličké ale tvarově členité!

Má galerie modelů ZDE
A lavicku uz zlepenu mas? Od teba by som si ju velice rad pozrel 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- dj.patyzon | --
- Name: Pavel Drahošan
Ne, ještě ne, ale chystám se na ni hned po rozdělané paletě a druhém sloupu, u kterého mě trošku brzdí popraskaný vršek...
A barva ne a ne to překrýt!
Asi se na to vykašlu a dám tu foto i s tou vadou.
A barva ne a ne to překrýt!
Asi se na to vykašlu a dám tu foto i s tou vadou.Má galerie modelů ZDE