ešte sa môžeš skúsiť hodiť o zem, vraj to pomáha, teda minimálne deťom
chcel si NAJLACNEJŠIE diely a lacnejšie ako na heureke ich nenájdeš nikde

už som sa bál že nezareaguješ , nesklamal si
Toudi hádam odpovedal aj za mňa. Išlo ti o najlepšiu cenu a Heureka je na tento účel asi najlepší nástroj.. Dokonca som sám pomocou nej vyhľadal svoju súčasnú PC zostavu a našiel e-shop, odkiaľ som tie veci objednal (konkrétne to bol obchod Comp4u.sk z Košíc).
Zrejme nenájdeš obchod, kde budú všetky komponenty bezkonkurenčne najlacnejšie, ale stačí si urobiť nejaký menší benchmark na celkovú cenu zostavy a podľa toho si vybrať obchod. Ďalšia výhoda Heureky sú referencie aj na menej známe e-shopy, čo dáva istú bezpečnosť objednávky.
nakoniec si pochopil čo som chcel , dík za tip
V zásade je najlacnejší gigastore.sk, len tam musíš vystihnúť cenu, lebo v rámci dňa ich niekoľkokrát menia. Notebook, ktorý sledujem je v priebehu dňa od 619 do 680. Neviem, či to závisí od tlaku vzduchu, alebo od počtu otestovaných ľudí.
A pre istotu neplatiť dopredu. Pozri si hodnotenia na heureka.sk
Kupujem tu pravidelne, ešte som nemal problém s dodaním tovaru. Ešte som nemal česť tu reklamovať tovar.
Vďaka, tak sa mi to nezdalo že poobede som si niečo pozeral a malo to inú cenu ako ráno
A skladať budeš sám, alebo si chceš vybrať diely a aby ti to aj poskladali ?? Ja si objednávam len diely... väčšinou z Alzy... Nevravím že sú najlacnejší, ale zatiaľ aj keď som riešil reklamáciu tak vymenili kus za kus bez zbytočných otázok... Notebook som bral napríklad naposledy priamo z HP e-shopu ..
sám sám, alza je pre mňa posledná možnosť
Ďakujem každému