Díky za video...Dnes som premýšľal nad tým, kde som to vlastne videl a našiel som...Nešel by takový malý foto postup toho stáčení dlouhých dílů malého průměru?
Jinak krásná práce po všech stránkách..
Petr
https://youtu.be/fF0JA7WXj1w
Fóliu vytiahol cca 7:40 na videjku...
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
F-16C block 52+ /WAK/ 1:50
Re: F-16C block 52+ /WAK/ 1:50
Petr Velecký
Ahojte,
Ja som tu s týmto za posledný týždeň moc nepohol, ale už aspoň stojí na vlastných kolesách hore na skrini, že sa plafónu skoro dotýka...
Sorry za tie fotky, tak narýchlo všelijako v ruke pod zlým svetlom, ale stíhajda sa mi celkom páči, myslel som, že bude na mňa pôsobiť tak sucho ale celkom ma prekvapuje...
Aj keď s niektorými časťami by sa dalo oveľa lepšie pohrať, ale povedal som si, ze to skúsim tak rýchlejšie dat dokopy a nejak sa stým nepiplat...

Ja som tu s týmto za posledný týždeň moc nepohol, ale už aspoň stojí na vlastných kolesách hore na skrini, že sa plafónu skoro dotýka...
Sorry za tie fotky, tak narýchlo všelijako v ruke pod zlým svetlom, ale stíhajda sa mi celkom páči, myslel som, že bude na mňa pôsobiť tak sucho ale celkom ma prekvapuje...
Aj keď s niektorými časťami by sa dalo oveľa lepšie pohrať, ale povedal som si, ze to skúsim tak rýchlejšie dat dokopy a nejak sa stým nepiplat...
Čaute,
Tak prišla ta moja nepopulárna časť a to je kabinka...
Ak by som mal možnosť kúpiť hotovú, neváha ani sekundu.
Kopyto som vyrábal prvý krát a vyrobil som ho zle, málo spevnil a nepretmelil, len prebrusil...
Prvá skúška výroby kabínky bola z nejakej krabičky z vianočných ozdôb, celkom fajn sa teplom prispôsobila tvaru kopyta, ako skúška to dopadlo celkom dobre, ale bola doskriabana a nie moc pekná, tak som zohnal nejakú Pet fľašku 0,7l údajne na víno, pretože mi už doma takéto umeliny nemáme, tak som dúfal, že finálna verzia s takejto peknej fľaštičky bude super no opak bol pravdou, tvaroval sa veľmi zle, musel som veľmi tlačiť aby sa ohybala na kopyte a tlačil som až tak, že som zničil kopyto
A druhe sa mi už vôbec nechce vyrábať, tak mi nezostalo nič iné, použiť prvú skúšobnú, ktorá není moc pekna, no katastrofa
Ale ozaj už nemám chuť vyrábať inú, tak bude musieť stačiť...
![]()
Tak prišla ta moja nepopulárna časť a to je kabinka...
Ak by som mal možnosť kúpiť hotovú, neváha ani sekundu.
Kopyto som vyrábal prvý krát a vyrobil som ho zle, málo spevnil a nepretmelil, len prebrusil...
Prvá skúška výroby kabínky bola z nejakej krabičky z vianočných ozdôb, celkom fajn sa teplom prispôsobila tvaru kopyta, ako skúška to dopadlo celkom dobre, ale bola doskriabana a nie moc pekná, tak som zohnal nejakú Pet fľašku 0,7l údajne na víno, pretože mi už doma takéto umeliny nemáme, tak som dúfal, že finálna verzia s takejto peknej fľaštičky bude super no opak bol pravdou, tvaroval sa veľmi zle, musel som veľmi tlačiť aby sa ohybala na kopyte a tlačil som až tak, že som zničil kopyto
A druhe sa mi už vôbec nechce vyrábať, tak mi nezostalo nič iné, použiť prvú skúšobnú, ktorá není moc pekna, no katastrofa
Ale ozaj už nemám chuť vyrábať inú, tak bude musieť stačiť...
Last edited by kuratkoo on 20 Dec 2020 16:43, edited 1 time in total.
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Dobre ti vyšla 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
No PET ma vyssiu teplotu topenia. Takze nie je vhodny na taketo veci. Ja vzdy odkladam obaly z hraciek a pod. Tie su na baze polyacetatu, daju sa lahko tepelne opracovat. Mozno kupit aj cele folie, tusim v Panta Rhei. Kazdopadne uz vies ako nie:)
Model inac pekne, sranda je ze F-16 doposial nie je solidny model (najlepsi bol stary Hal asi). Ani posledny z ceskej produkcie ma neoslovil.
Model inac pekne, sranda je ze F-16 doposial nie je solidny model (najlepsi bol stary Hal asi). Ani posledny z ceskej produkcie ma neoslovil.
Zilinsky primat(or) v starej forme. Aj Anicka z Cadecky:)
https://www.youtube.com/watch?v=MaR3eZJEQIs
A dalsi Janko:
https://www.youtube.com/watch?v=BBbQbMWQF1o
https://www.youtube.com/watch?v=MaR3eZJEQIs
A dalsi Janko:
https://www.youtube.com/watch?v=BBbQbMWQF1o
No Pištík fotil som to tak aby to vyzeralo pekne, inak to není bohvie co...Dobre ti vyšla
No ja dúfam, že to bola moja posledná výroba kabínky, ale dobre vedieť aké plasty - fólie treba použiť...No PET ma vyssiu teplotu topenia. Takze nie je vhodny na taketo veci. Ja vzdy odkladam obaly z hraciek a pod. Tie su na baze polyacetatu, daju sa lahko tepelne opracovat. Mozno kupit aj cele folie, tusim v Panta Rhei. Kazdopadne uz vies ako nie:)
A hej aj mne sa v mierke 1:33 paci najviac od Hala...
Som rad, ze mam už tu kabínku za sebou a už sa nebudem knej vracať...
Tá kabínka je super, ja som tiež skúšal rôzne fólie a dobré sú aj z peny na holenie, voňaviek atď. Máš to naozaj pekné.