TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
sony
Re: Sony2310
Vsetko naj a zajtra ti aj rukou mozno zatrasiem ak sa stretneme a naezabudnem na to 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Aj ja sa pripájam ku gratulantom.
Tak teda všetko najlepšie.Hlavne sa uzdrav.
Tak teda všetko najlepšie. Chcel som osobne, ale keď neprídeš........ Skoré uzdravenie.
Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Jj, vsetko naj - a mimochodom mozes dat aj troska caju do rumu 

všetko najlepšie k narodeninám a daj si za mňa rumové pralinky*
* rumovú pralinku si spravíme tak, že odkusneme hlavu dutej
čokoládovej figúrke, nalejeme do nej rum a konzumujeme priebežne
a vraj že pečenie je zložité
* rumovú pralinku si spravíme tak, že odkusneme hlavu dutej
čokoládovej figúrke, nalejeme do nej rum a konzumujeme priebežne
a vraj že pečenie je zložité
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
ejha... takôto prekvapkanie.. dakujem krásne všetkým
Moja maličkosť je nadmieru potešená
Budem sa snažiť, aby som vás nesklamal a nadalej vás zásoboval mojimi hotovými modelmi
A s tým rumom.. nooo rumicilín naordinovaný nemám... mám iný cilín ale pri troche predstavivosti a môjmu stavu si môžem pomyslieť, že si aj ten pomaly dávkujem
Ešte raz velkô Díkes
Moja maličkosť je nadmieru potešená
Budem sa snažiť, aby som vás nesklamal a nadalej vás zásoboval mojimi hotovými modelmi
A s tým rumom.. nooo rumicilín naordinovaný nemám... mám iný cilín ale pri troche predstavivosti a môjmu stavu si môžem pomyslieť, že si aj ten pomaly dávkujem
Ešte raz velkô Díkes

Papierový člen plastikového klubu
tak ludia ICQ u mna definítvne skončilo... trpezlivosť mi došla.. žiaden Qip, Meebo, Jimm ani nič podobné nechcem vidieť... Už je celkovo odinštalované.. Kto si chce so mnou niečo prekecnúť popísaním tak si ma nájdite na Skype = Sony2310, alebo četneme na fejsbúku...
... jou jou...
... jou jou...Papierový člen plastikového klubu