Po dokončení Z-5ky som sa rozhodol ostať ešte pri lodičkách, ale pridať trochu na obtiažnosti. Z archívu som vytiahol HMS Badsworth / HMS Chiddingfold od GPM.
Autor šmikajdy je G. Nowak.
Je možné spraviť jeden z dvoch modelov. Ja som sa rozhodol pre ten farebnejší - HMS Badsworth.
Ten istý model, s obmenou v kamufláži, autor vydal aj u iných vydavateľstiev ako ORP Krakowiak a ORP Slazak (možno aj iné).
Kostra sa podľa návodu má podlepiť 1mm kartónom. S prilepeným dielom (všetkz diely sú na tvrdom papiery) by teda tieto časti mali hrúbku 1,2mm. Nakreslené čiary na prilepenie dielov ale majú hrúbku 1mm. Takže som to podlepil na 0,8mm kartón z minuloročného kalendára.
Posledná robená loďka mi padla na zem asi desať krát a pri lepení drobností na palubu sa mi stále po rukami posúvala a otáčala. Takže tentokrát som vyskúšal čo som prvý krát videl u poliakov a do kostry som osadil dve M6 matice. Dorobená trocha kartonáže okolo a zaliate sekunďákom.
Okolo olepenia kostry bolo trochu brúsenia. Spodok pod čiarov ponoru som lepil na priložené červené pásiky, postupne od predu a zo zadu. U stredného dielu mi to vydalo na 2mm skrátenie. Boky sadli ešte presnejšie. Horšie mi to vyšlo u paluby. Tá sa skladá z dvoch častí. Keď som si priložil palubu ku kostre tým spôsobom, že som ju zarovnak "na stred", tak predok aj zadok bol o milimeter posunutý voči kostre smerom dozadu. Riešil som stenčením stredového rebra u ktorého sa delí paluba o pol milimetra. Zvyšok poriešil šmirgeľ.
Nadstavby som začal od komína.
Spodný diel je dlhší ako by mal byť, všimol som si to až keď som ho mal prilepený na kostre a kompletoval celý komín. Následovalo pracné rozliepanie a skrátenie o cca 1mm. Taktiež vrchné opláštenie čapice je zle nakreslené. Jeho tvar vôbec nesedí, musel som ho mierne upraviť.
Zadná nadstavba pod delo šla od ruky.
Upravoval som pár dielikov (zábradlie, rebrá), ktoré nemali spravený výrez pre podlahu. Vidieť to na týchto fotkách.
Zábradlie aj stupačky sú síce na papieri nakreslené, ale nahradil som ich drôtami.
Ďalšie foto budú z kapitánskeho mostíka.