TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
JOLAUS CUP 2022
Re: JOLAUS CUP 2022
Jdu do toho taky. Třeba mě to k něčemu namotivuje. Aspoň založit vlákno a hlavně do_dě_lat!
Tož to aby sme už aj začali lepiť 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Vojto - samozrejme si vítaný. Modelov lietadiel nie je nikdy dosť 
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
Posielam srdečný pozdrav. Po nejakom čase sa hlásim opäť. Keďže športové lietadlá mám radšej ako tie iné, rozhodol som sa na túto tému čosi pripraviť aj do časopisu. "Jolaus Cup" to asi nestíha, lebo ak to pôjde dobre, objaví sa to až v máji. O predlohe asi nemusím, lebo podklady som nazbieral na nete, takže vygoogliť nebude problém. Mal by to byť UL - Shark, ktorý obletel svet. Prikladám pá obrázkov.

Laco - BaJ
Laco - BaJ
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Pekné éro a Jolaus cup to v pohode stíha do konca roka 
Laco - je pekné že kreslíš aj lietadlá (každé jedno sa počíta) a v CUPE si tiež vítaný 
Srdečná vďaka bratia v triku, ale súťaže už nechávam mladším a okrem toho radšej staviam nevystrihovačky, ak napr. "Iconmaster" a iní. Samozrejme môžem prispieť nejakými obrázkami mojich modelov. Je pravda, že každé éro je dobré, naviac to čo má vrtuľu. Lietadlá je moja krvná skupina i keď to možno tak nevyzerá. Od voľnáskov som pozvoľna prešiel na V2, potom F3J a teraz na staré kolená na motoráky. Už nevládzem toľko bežať. Toho "Sharka" som dobojoval a už aj poslal do redakcie, takže bude k máni v máji. Kamarátovi som k sviatku postavil Z226 (vystrihovačka), tak som nafotil, rovnako tak betku Sharka. Prikladám obrázky z hangáru, prvý motorák Piper J3C a zatiaľ posledný čoby Extra. Rovnako tak prikladám i srdečný pozdrav spolu s heslom "Nechci mi tvrdiť ...."
Laco

Laco
Modelár ako sa patrí
. Tiež mám na skrini dva RC modely (Edge 540 a F3K hádzadlo Fireblade II) ale už veelmi dlho neleteli. Radšej lietam reálne v aeroklube. Z toho Sharka budú mať určite modelári radosť (vyzerá pekne) a toho zlína si zlepil pekne ( inak my máme v hangári "Lima Lima Viktor") 
Lima som už nevidel dávno, tuším v Krakowe, a reál lietanie som nechal pred 30 rokami. Teraz lietam s nohami na zemi a do Aeroklubu chodím iba debatovať a obsmrdať. No čo už ... Modelárske práce tu na Fore mám v merku, kvalita ide hore, nedá sa to porovnať s časom, kedy som začínal tak intenzívnejšie, ale stále to považujem za úlet...
Posielam srdečné pozdravy Laco-BaJ
Posielam srdečné pozdravy Laco-BaJ