Zlepil som si ďalší kúsok do vitríny. Stavba z krabičky, kamufláž striekaná voľnou rukou, farby MRP
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Hawker Hurricane Mk.I Trop /Italeri/ 1:48
Forum rules
Vyhradené pre plastikové modely. Zatiaľ bez triedenia do jednotlivých kategórii.
Vyhradené pre plastikové modely. Zatiaľ bez triedenia do jednotlivých kategórii.
Hawker Hurricane Mk.I Trop /Italeri/ 1:48
Ahoj.
Zlepil som si ďalší kúsok do vitríny. Stavba z krabičky, kamufláž striekaná voľnou rukou, farby MRP

Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
Re: Hawker Hurricane Mk.I Trop /Italeri/ 1:48
Pekny pustny Hurri. Skoda tej fugy kolo pustneho filtra na spodku pod motorom ale inak velice lubivy model. 
Inak pozeram ze tento kit vychadzal zo stavebnice ktoru mam doma v zasobe - 2011 rok vydania ako nove formy. Dake neduhy boli pocas stavby? pripadne ci si dat na nieco specialne pozor?
Inak pozeram ze tento kit vychadzal zo stavebnice ktoru mam doma v zasobe - 2011 rok vydania ako nove formy. Dake neduhy boli pocas stavby? pripadne ci si dat na nieco specialne pozor?
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Ahoj.
Díky
Fugu okolo filtra nemám...model je vytmelený veľmi pozorne...asi myslíš hrubšiu ryhu cca v strede. Ako to bolo, tak som to zlepil. Neprerývam paneláže...sem tam prihodím nejaké nity akurát. No a stavalo sa to ako Italeri....čiže priemerná stavebnica a skoro každý diel stavebnice bolo treba začistiť 
Díky
ehm... tak to co som myslel ze je fuga je asi len wash pozdlz hrany. A ano. pri dalsom pozornejsom prezreti je to rovnake ako ta linka zhruba na urovni zaciatku kridla na filtry.
Takze sa hlboko ospravedlnujem.
P.S. kokos ale fakt mi to na prvy pohlad prislo ako fuga...

Takze sa hlboko ospravedlnujem.
P.S. kokos ale fakt mi to na prvy pohlad prislo ako fuga...
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix