Ak si zaregistrujem modely vopred a neprisiel by som je to velky problem?
Chystam sa aktivne prispiet do sutaze nejakymi F1, miniboxami a asi aj autami 1/24.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Nitra model 2022 / 15.10.2022
Re: Nitra model 2022 / 15.10.2022
Neoceneny model mozes znovu prihlasit do tej istej kategorie. Takze smelo do prihlasovaniaChalani, ako to vlastne je? Viem, že ocenený model sa už na súťaž znova neprihlasuje (teda na tú, nanktorej bol ocenený určite už nie), ale môže sa prihlásiť model, ktorý už na rovnakej súťaži súťažil, ale nebol ocenený? ...
Nie, nebudeme od teba ziadat ziadny storno poplatokAk si zaregistrujem modely vopred a neprisiel by som je to velky problem?...
Prihlasovanie je otvorene do zajtra, 11.10.2022 22:00
Modely mozete samozrejme prihlasit aj priamo na sutazi, ale v takom pripade bude startovne o 3 Euro vyssie.
Online prihlasovanie je predlzene do STREDY 12.10.2022 21:00
Ak ste tak doteraz neurobili, mate este sancu. Hlavne chcem povzbudit do prihlasenia modelov do ziackych kategorii a do specialnych kategorii
P12 - Loprais - Súťažné vozidlá Karla Lopriasa
P13 - Ladislav Badalec – 75
Ak ste tak doteraz neurobili, mate este sancu. Hlavne chcem povzbudit do prihlasenia modelov do ziackych kategorii a do specialnych kategorii
P12 - Loprais - Súťažné vozidlá Karla Lopriasa
P13 - Ladislav Badalec – 75
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
No super, Nitra je veru známa aj parádnymi medailami!
Na stránkach MK Zobor sa objavila mapka areálu aj s predajcami, tak ju prikladám aj sem:

Na stránkach MK Zobor sa objavila mapka areálu aj s predajcami, tak ju prikladám aj sem:
Pobalené.
3 súťažné modely a 19 nesúťažných.
Viac toho už doma nemám
A som rád že príde Lešek.
3 súťažné modely a 19 nesúťažných.
Viac toho už doma nemám
A som rád že príde Lešek.
Tip: Nestihol si prihlásiť modely online? Nevadí, môžeš ich prihlásiť na súťaži. A za vystavenie nesúťažných modelov neplatíš nič, radi si ich pozrieme v nesúťažnej kategórii.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ja mám tiež všetko pobalené.
Zoberiem so sebou aj inkjekčné ihly s väčším priemerom (16G-1,6 mm, 15G-1,8 mm a 14G-2,1 mm) - kto bude mať záujem, hláste sa!
Zoberiem so sebou aj inkjekčné ihly s väčším priemerom (16G-1,6 mm, 15G-1,8 mm a 14G-2,1 mm) - kto bude mať záujem, hláste sa!
Ja si ich rád minimálne obzriem. 
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Skoda, ze to az teraz citam,daju sa ziskat bezne v lekarni alebo inde?
Dakujem vsetkym, ktori sa pricinili za paradnu modelarsku Nitru, krasne modely, zname tvare, kopec predajcov, dva modely som kupil.Takze super akcia

Dakujem vsetkym, ktori sa pricinili za paradnu modelarsku Nitru, krasne modely, zname tvare, kopec predajcov, dva modely som kupil.Takze super akcia