Pridám aj ja svoje krátke hodnotenie z pohľadu nováčika a potom aj z pohľadu jedného zo sponzorov.
Budem neobjektívny, lebo nadšenie ešte stále neoprchalo!
Tak najprv zápory:
- nebudem sa opakovať, všetko tu už odznelo, ale všetko sa dá na rok zlepšiť, hlavne to prihlasovanie, to sa dá ľahko “opraviť”
A teraz tie klady:
- WOOOOW!!! Jedno veľké ďakujem, že takáto akcia existuje. Stretnutia, spoznávania, spoločný záujem robí svoje
- ďalšie ďakujem patrí Radkovi, čo bolo pri prvom našom sponzoringu slabšie zdokonalíme, zajtra budem prezentovať pred firmou, zatiaľ ohlasy na fotky výborné
- ďakujem patrí aj chalanom a babám pri workshope, aj keď som juniora zatiaľ nepresvedčil na papier, záujem decák a “inštruktorov” som obdivoval
- ďakujem aj vám všetkým, ktorí ste boli, pokecať a pohodnotiť naše diela posúva ďalej, je to na nezaplatenie
- ďakujem patrí aj maestrovi Jakubčovi, žijeme v jednom meste, a stretneme sa v Nitre, musíme to napraviť… toto stretnutie ma že fest nabilo
- ďakujem môjmu krásnemu fanklubu, že to somnou celý deň tam vydržali
- a samozrejme porote za dve krásne medaily a hlavne za hodnotenie, posúva to vpred!
Takže za mňa akcia na jednotku ale stále je čo zlepšovať na jednotku s hviezdičkou
A úplne nakoniec som úplne za, aby sa Nitra spájala s jesennou hvezdárňou aj po ďalšie roky, lebo za tých pár rýchlych hodín toho veľa nepokecáme a už sim pochopil, že aj po akcii ťahať tri hoďky domov je oveľa horšie ako dať malú afterparty v super prostredí… Takže kto nebol, neostýchajte sa na budúci rok!
Dík za všetko, trimce še!
PS: Sony ma inšpiroval, že na rok potiahnem juniora ku tým papierákom viac, nech si vychováme dorast, čo bude šoférovať na súťaže ako malý Ondro
A ešte moje fotky z akcošky (niektoré fotil junior)