TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Panther/Halinski/1:25

Moderator: Oliver

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Re: Panther/Halinski/1:25

Postby Brzdič » 18 Jan 2024 17:34

Ahoj

Mám tu další pokrok, chladiče a nádrž. Zajímavé je, že ty boční model neobsahuje, hold jsou tak nepřístupné, že nejsou vůbec vidět, dokud se neodstraní samotné chladiče. :)

Pád dílků z přední části. Sedadla pro řidiče a radistu, kardany, přechodka a baterky.

Tomasz | --
Name: Tomáš Wolanszký

Postby Tomasz » 19 Jan 2024 09:20

Zatiaľ paráda :big smile:
No a áno je možno na škodu že to nebude vidieť tie chladiče a pod lenže na druhú stranu ak by si to chcel odkryť už by to chcelo upraviť možno doplniť o viac detailov. Predsa len starší model. Ja som ich predtým musel komplet prerobiť vrátane celého agregátu.

Brzdič | 40
2K+

Postby Brzdič » 24 Jan 2024 17:16

Ahoj

Tomasz ... jo jo pokud by se to otevíralo muselo by se to celé předělat, nebo spíš nakreslit nový model. :)

Já tu mám dodělanou vanu.

A přední čelo kde prakticky nic není.

juraj_ziacik | 43
Name: Gergej

Postby juraj_ziacik » 24 Jan 2024 22:27

Zaujímavé. Hovorí sa, že tento model je zatiaľ najlepšie spracovaný Panther na trhu, skoro až legenda. A tu to tak vyzerá, že celkom ani nie. Zaujímavá stavba, pokračuj..... :)
Hey Hou, Let´s Go!

Brzdič | 40
2K+

Postby Brzdič » 28 Jan 2024 21:54

Zaujímavé. Hovorí sa, že tento model je zatiaľ najlepšie spracovaný Panther na trhu, skoro až legenda. A tu to tak vyzerá, že celkom ani nie. Zaujímavá stavba, pokračuj..... :)
No ono to tak v podstatě je, ale nesmíš zapomenout že model má už uctihodných 22let. Nejlépe graficky zpracovaný je ten od Answeru co vyšel snad loni? Ale ten nemá interiér.

No a já tu mám dokončený interiér nachytaný na základovku. Těch dílků je tam celkem dost. :)

Sumec | 33
Name: Adam

Postby Sumec » 29 Jan 2024 17:17

Pekná práca :big smile:
Chcem sa spýtať ako postupuješ vo farbení interiéru? Farbíš to takto oddelene po častiach aj s patinou a následne nalepíš na miesto. Alebo len základ a vrchnú farbu na jednotlivé časti, nalepíš a patunuješ na mieste?
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80

"An architect's dream is an engineer's nightmare."

Tomasz | --

Postby Tomasz » 29 Jan 2024 19:57

:big smile: ten interiér vyzerá velmi dobre

Roman | 53
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 30 Jan 2024 08:02

ahoj
autor vystrihovacky zabudol na vysielacku ktora je v drziakoch na prevodovke
Image
Image

Tomasz | --

Postby Tomasz » 30 Jan 2024 16:01

Tu len pre inšpiráciu z môjho starého mozno pomôže

Brzdič | 40
2K+

Postby Brzdič » 02 Feb 2024 20:12

Díky kluci.

Sumec ... tak jak to mám rozdělené, tak to budu barvit, jinak by se to snad ani nedalo. U každého modelu je to potřeba nějak rozdělit.

Romane .... vždyť tam vysílačku mám, jen tam nemám zadní přípojky na sluchátka a konektory. Navíc co jsem koukal, tak je snad část vysílačky zavěšená na stropě.

Tomaszi díky za foto. Nějaké drátky určitě ještě dodělám. Jen co jsem koukal, tak pozdní verze měli interier ve stejné barvě jako je přímo v modelu. Naopak první verze ho měli v suříkové a bílé.

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”