TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Plastic Model Show Svit /13.4.2024

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Re: Plastic Model Show Svit /13.4.2024

Postby iconmaster » 13 Apr 2024 19:33

Dnes sa vo Svite objavili aj papierácke celebrity!
https://www.eastmodels.sk/clanky/1786/p ... %ADka.html

lowi | 45
Name: Vilo

Postby lowi » 13 Apr 2024 20:09

tak tomu ver... nič sme síce nevyhrali... ale aspoň sme sa dobre najedli.. :haha:

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 14 Apr 2024 12:16

Ale dobre bolo.... na odreagovanie akurát :haha:
Papierový člen plastikového klubu

sidewinder | 43
Name: Marián Dragošek

Postby sidewinder » 15 Apr 2024 21:07

Za mna bolo uplne super. Vytahal som rozumy od Sony-ho ohladom lepenia lietadiel co to islo. A kochal sa pracou chlapcov.
Velmi dobre nabudenie do lepenia.

juraj_ziacik | 43
Name: Gergej

Postby juraj_ziacik » 16 Apr 2024 07:51

Tak som strávil príjemnú sobotu a bol som prekvapený účasťou. Modelov bolo pekne, síce natlačených na stoloch, že by sa tam už asi nič nezmestilo, ale verím, že na ďaľší ročník pribudnú stoly s miestnosťou. Papierových modelov bolo opäť menej, ale raz príde tá chvíľa, keď na plastikovej súťaži prekonáme počtom a samozrejme aj kvalitou plastikových modelárov. :big smile:

Súčasťou výstavy bola aj historická miestnosť z druhej svetovej vojny, veľmi pekné spestrenie.

No a ešte jedna fotka, ako to dopadne, keď robím etikety na modely neskoro večer pred súťažou. Dva krát som si čítal celý text a na súťaži ma upozornil jeden "zákerný" :P papierový modelár na chybu v texte. Trapas::: :haha: :beat plaster: Mal som si prečítať tri krát.....

A na záver snáď len jedna negatívna vec. Celá súťaž úplne super, ale záver opäť spackaný, ako to už býva zvykom. Keď raz niekto napíše, že súťaž s výstavou sa bude konať od 9:00 do 15:00, tak by som mal nejak zabezpečiť, aby tam tie modely boli vystavené do 15:00. Viem, je to aj chyba modelárov, ale že sa to za tých vyše 20 rokov existencie Slovenska ešte nenaučili? Výstavu si prišla pozrieť aj moja známa, žiaľ stihla prísť o 14:30 a čuduj sa svete, videla len pár modelov, prázdne stoly, moje dva modely a pár ďaľších. Tak na zamyslenie modelári (pre tých pre ktorých to platí), do budúcna. :wink:
Hey Hou, Let´s Go!

juraj_ziacik | 43
Name: Gergej

Postby juraj_ziacik » 16 Apr 2024 07:54

A ešte nejaké ďaľšie fotky z mobilu.....

Ďakujem veľmi pekne za zorganizovanie súťaže. Teším sa o rok a lepte, nech sa raz stretneme v počte, že plasťáci budú čumieť!!! :dribble: :shocked:
Hey Hou, Let´s Go!

Return to “Archív 2024”