TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

skromny | 52

Re: Pomoc

Postby skromny » 26 Mar 2024 12:59

nevie niekto kde by sa dali zohnat starsie cisla abc? nemyslim take tie starestare... tych mam doma dost aj sam... ale len par rokov dozadu (viacmenej mi ide o skompletovanie Janov-u a par dalsich kuskov)...

remitendu som k dispozicii nenasiel a e-bazare si skusam sledovat, ja len ci niekto nevie ze "tu maju", alebo "ja mam a nepotrebujem" :)
podpis

Svo | 46
Name: Švo

Postby Svo » 26 Mar 2024 13:47

Galéria Švo
Večný začiatočník...

Alda C. | 49
Name: Aleš

Postby Alda C. » 27 Mar 2024 15:42

"Jdu si svou cestou, mám svůj styl."

skromny | 52

Postby skromny » 27 Mar 2024 16:18

papermodel.cz ma skuor tiez tie "starsie"... koncia tusim 2017... ja akurat ten medziletopocet...

co som este nasiel tak napriklad ikiosek.cz ma tusim do roka stare cisla, ti ale zasa neposielaju na SK... to uz potom - nepreposlal by niekto s CZ adresou balik packetou na SK? :)
podpis

vinjano | --
Name: Ján

Postby vinjano » 27 Mar 2024 17:16

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 27 Mar 2024 19:09

papermodel.cz ma skuor tiez tie "starsie"... koncia tusim 2017... ja akurat ten medziletopocet...

co som este nasiel tak napriklad ikiosek.cz ma tusim do roka stare cisla, ti ale zasa neposielaju na SK... to uz potom - nepreposlal by niekto s CZ adresou balik packetou na SK? :)
až by si potreboval, mám pár známych v Brne, čo by to mohli objednať a párkrát do roka sa u nich stavím, takže by som ti kontraband časom doviezol na rodnú hrudu

:wink:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

braintech | 44
Kral Papiru (Brno '15)
Name: Miro

Postby braintech » 30 Apr 2024 10:58

Caute,

kto mate doma Kraz z Renova Model, mohol by som poprosit sken stranky s dezenom? Prip sken laser dezenu.
Potrebujem si prekreslit krivky na experiment s 3D tlacou.

Dakujem

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 27 Jun 2024 11:22

Ahojte.

Dnes taká netradičná prosba o pomoc, ktorá sa netýka modelárstva, takže ak by to vedeniu vadilo, pochopím, ak to zmažete.
Ide o kamošku z Trenčína, ktorá je politická etnografka pôsobiaca na univerzite v Glasgowe. Jej celá výskumná práca pokrýva aktuálny vojenský konflikt u východných susedov (už od začiatku, teda 2014). Nejdem to nejako do detailov rozpisovať, ale pôsobila (a teraz aspoň na diaľku pôsobí) v oblasti východnej UA a už niekoľko rokov ako výskumníčka, prekladateľka odmínovačov a od vypuknutia veľkej vojny aj ako dobrovoľník na evakuáciu miestnych ľudí. Každopádne, v septembri 22 tam mala nehodu a má poškodenú chrbticu. Odvtedy sa zotavuje a regeneruje, no stále je na vozíku. Ak sa raz chce postaviť na vlastné nohy, bude k tomu potrebovať exoskeleton, čo je aj dôvod tejto zbierky. Ide to cez platformu "buymeacoffee" a možnosť príspevku je v násobkoch 5 libier (symbolická forma jednej rehabilitácie). Tu je odkaz:

https://buymeacoffee.com/hanajosticova

Celé je to v angličtine, preto som zhrnul ten popis, aby ste chápali kontext. Dá sa tam aj pridať prípadný komentár/pozdrav, alebo sa dá prispieť aj úplne anonymne :wink:

Nemusíte na môj príspevok nijako reagovať a poprosím, zdržte sa negatívnych reakcií, tých je už všade dosť. Každému, čo sa rozhodne prispieť, veľmi pekne ďakujem! :big smile:
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 29 Jul 2024 13:43

Viete mi poradiť nový mobil prosíml?/ Mám 4 roky Xiaomi Redmi Note 8 6GB amäte a už začílna fest blkbnúť, ešte soml nevide aby zbbla ldotyková klľávesnica, ale bllbne, kávesu l buď nedá, aľebo ju dá všade, tel. čísllo hľadá pla vytáča viac aklo pmplinútu, namiesto sklrolovania občlas zväc0ľšuje a tak ppoldobne....
P
Pll
Pschvlálne needitujem pltext, čo pltraz píľšem :beat plaster:

Pozeraľ som Xiaomi Redmi Note l13 PRO a neviem či 8, alkebo 12GB pamäte
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 30 Jul 2024 09:31

Záleží podľa rozpočtu, koľko chceš minúť. Redmi Note 13 Pro by som už nebral, sú aj lepšie modely okolo tej ceny. Dobrá voľba môže byť Samsung Galaxy A35, Nothing Phone 2a alebo aj POCO X6 Pro 5G.
Každopádne, nech už vyberieš čokoľvek, keď budeš chcieť lepšiu cenu, daj vedieť :wink:
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

Return to “Rest room // Rest Room”