TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
EastModels Challenge 10-11.august 2024 - Liptovský Hrádok
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Re: EastModels Challenge 10-11.august 2024 - Liptovský Hrádok
Paráda, veľká škoda, že som sa nemôhol zúčastniť. Na rok sa mi to snáď podarí.

Hey Hou, Let´s Go!
Aj ja by som sa chcel poďakovať za zorganizovanie tejto peknej akcie. Do L.Hrádku som sa vrátil po pár rokoch a ak bude výstava pokračovať určite zase rád prídem. Takisto ďakujem za medaily aj ceny, do pôvodných galérii som ešte pridal fotky z nedele, ide hlavne o modely, ktoré som tam v sobotu nevidel, ocenené modely a odovzdávanie hlavných cien.
...a ešte jedna humorná bodka na koniec, výstava sa odohrávala na malom zimnom štadióne, kde organizátori ponechali na mantinely nasledovné upozornenie, čím nám viacerým asi ochránili modely

...a ešte jedna humorná bodka na koniec, výstava sa odohrávala na malom zimnom štadióne, kde organizátori ponechali na mantinely nasledovné upozornenie, čím nám viacerým asi ochránili modely
Pekný nápis, to som ešte na výstave nevidel
Vyzerá to na peknú akciu, aj keď pre mňa v exponovanom termíne kde sa stretávajú akcie...
Možno nabudúce.
Vyzerá to na peknú akciu, aj keď pre mňa v exponovanom termíne kde sa stretávajú akcie...
Možno nabudúce.
Chcel by som aj ja pochváliť organizátorov, super akcia, bol som síce len na otočku, ale výborné priestory, kopec modelov aj predajcov (nakúpil som si nejaké náradie) aj presvetlené priestory, všetko bolo krásne vidieť. Už sa teším na ďalší ročník, to už možno niečo aj donesiem.
Last edited by Lubosch on 14 Aug 2024 18:11, edited 1 time in total.
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Inak, len taká klebeta. Bol som dnes v modelárskom obchode v Banskej Bystrici a len tak som začul ako sa hovorí o súťaži. Celkom chválil, ale to čo ma zaujalo najviac: "...papierakov bolo veľmi veľa, z roka na rok ich býva viac a viac...".
Dobrá práca modelári!!!
Dobrá práca modelári!!!
Hey Hou, Let´s Go!