TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Motorový vůz M 131 - Hurvínek /balu11/ 1:25 DOKONČENO

Moderators: Fito, Oliver

QUASI | 45

Re: Motorový vůz M 131 - Hurvínek /balu11/ 1:25 DOKONČENO

Postby QUASI » 05 Jun 2024 15:11

Úžasné,
obzeral som to riadne dlho. Vydarilo sa to náramne.

Nech sa darí aj pri ďalších modeloch.

balu11 | --
Name: Milan Martinec

Postby balu11 » 06 Jun 2024 20:47

Úžasné,
obzeral som to riadne dlho. Vydarilo sa to náramne.

Nech sa darí aj pri ďalších modeloch.
Děkuji pane kolego. Budu se smekat u dalšího modelu, aby to bylo alespoň v podobné kvalitě. :big smile:
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Postby Brzdič » 11 Jun 2024 14:29

Opravdu úžasný kousek Balu, se spoustou parádních detailů. :dribble:

balu11 | --

Postby balu11 » 11 Jun 2024 20:27

Opravdu úžasný kousek Balu, se spoustou parádních detailů. :dribble:
Díky. :big smile: No, trošku se mi to vymknulo z rukou, ale na konec to stálo za to. Ale na rovinu, tím motorem jste pro mně právě vy, protože je tady spousta naprosto excelentních modelářů a já se jen fakt snažím, abych se přiblížil k této extralize. :big smile:
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )

balu11 | --

Postby balu11 » 10 Sep 2024 12:06

Ahojky kamarádi a přátelé. :big smile:
Jen jsem chtěl tady napsat, že jsem všechny své modely, tedy tři modely 555 0153 - Němka, M131 Hurvínek a Invictu, nabídl do sbírek Muzea papírových modelu v Polici nad Metují. Modely v muzeu přijali a modely budou zařazeny do výstavy někdy říjnu 2024, kdy budou modely obměňovány ve vitrínách. Vedly mne k tomu dva důvody, ten první bylo umístění modelů u mne doma a ten druhý byl ten, že takhle je možnost vidět modely pro daleko větší množství lidí (loni byla návštěvnost muzea cca 20 000 lidí), než kdybych si ty modely žmoulil doma a vidělo je jen pár lidí, které zavítají ke mně na návštěvu. Takže asi tak. :wink:

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 10 Sep 2024 13:31

Ahoj balu, tak to je výborná správa, o dôvod viac tam konečne ísť! Ďakujeme za info! Drž sa ;)
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 10 Sep 2024 14:20

V múzeu som už bol, ale som rád že je o dôvod viac sa tam vrátiť.
Vďaka za info.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

Tomasz | --
Name: Tomáš Wolanszký

Postby Tomasz » 10 Sep 2024 15:41

:big smile: podla mňa skvelé rozhodnutie v múzeu o to bude dobre postarané a poteší to kvantum ľudí a rovnako gratulujem k dokončeniu úžasný model

Saskardin | 52
Name: Martin

Postby Saskardin » 25 Apr 2025 12:23

Ahojky kamarádi a přátelé. :big smile:
Jen jsem chtěl tady napsat, že jsem všechny své modely, tedy tři modely 555 0153 - Němka, M131 Hurvínek a Invictu, nabídl do sbírek Muzea papírových modelu v Polici nad Metují. Modely v muzeu přijali a modely budou zařazeny do výstavy někdy říjnu 2024, kdy budou modely obměňovány ve vitrínách. Vedly mne k tomu dva důvody, ten první bylo umístění modelů u mne doma a ten druhý byl ten, že takhle je možnost vidět modely pro daleko větší množství lidí (loni byla návštěvnost muzea cca 20 000 lidí), než kdybych si ty modely žmoulil doma a vidělo je jen pár lidí, které zavítají ke mně na návštěvu. Takže asi tak. :wink:
Takto sa to robí, do psej matere! :feel good:
"Celý problém ľudstva je v tom, že hlupáci a fanatici sú si vždy istí sami sebou, a múdri ľudia plní pochybností." - Bertrand Russell

Na stole: London L.C.C. 106 (Occre), Kafemlejnek (A.Cupák)

Return to “Železničná technika // Railway”