Si macher.
Ten strop zaretušuj a potom nalep.
Ak by si mal ZAPAS KOLORU, tak by si to mohol potom prelepiť takými tenkými pásikmi.
Ale podľa mňa to bude dobré aj bez toho.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
WACO CG-4A Hadrian / GPM / 1:33 / Operácia Overlord - 80. výročie - SKUPINOVKA 2024
Re: WACO CG-4A Hadrian / GPM / 1:33 / Operácia Overlord - 80. výročie - SKUPINOVKA 2024
Vidím, že aj ty doháňaš svoje restíky v hodine dvanástej ..
Môžeš skúsiť tú stenu s prečnievajúcim kúskom jemne zatlačiť smerom dnu.
Môžeš skúsiť tú stenu s prečnievajúcim kúskom jemne zatlačiť smerom dnu.
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Re: WACO CG-4A Hadrian / GPM / 1:33 / Operácia Overlord - 80. výročie - SKUPINOVKA 2024
Dnes som mal v pláne dokončiť trup. Podpery krídel, hlavný podvozok, lyžiny, strechu trupu a pod.
Tieto diely mi dali zabrať viac ako celý model doteraz. Už ma viac krát lámalo že sa na to vys*rem a do Nitry ho zoberiem ako rozrobený. Ale zakaždým mi to nedalo a hecol som sa, že proste musím.
Začal som lyžinami:
Pokračoval som kolesami, ktoré som si pekne vysústružil a natrel:
Potom nastali problémy a jedna kríza za druhou. A popri tom nadávaní a lepení som akosi zabudol fotiť.
Napadlo ma to až keď som dal celý model do kopy:
Je to nehorázny kus nábytku. Ale krídla sa mi podarilo spraviť vyberacie. I keď na úkor čistoty spoja trupu a krídel. Ale celé to pekne drží (uvidíme do kedy keď sa to bude rozoberať a skladať), tak hádam to pár výstav vydrží.
Ostáva už len kabína a tej sa trocha bojím. Tak uvidíme čo sa podarí.
Tieto diely mi dali zabrať viac ako celý model doteraz. Už ma viac krát lámalo že sa na to vys*rem a do Nitry ho zoberiem ako rozrobený. Ale zakaždým mi to nedalo a hecol som sa, že proste musím.
Začal som lyžinami:
Pokračoval som kolesami, ktoré som si pekne vysústružil a natrel:
Potom nastali problémy a jedna kríza za druhou. A popri tom nadávaní a lepení som akosi zabudol fotiť.
Napadlo ma to až keď som dal celý model do kopy:
Je to nehorázny kus nábytku. Ale krídla sa mi podarilo spraviť vyberacie. I keď na úkor čistoty spoja trupu a krídel. Ale celé to pekne drží (uvidíme do kedy keď sa to bude rozoberať a skladať), tak hádam to pár výstav vydrží.
Ostáva už len kabína a tej sa trocha bojím. Tak uvidíme čo sa podarí.
Paráda!
Len zachovaj kľud.
Je to len zábava.

Len zachovaj kľud.
Je to len zábava.
Skvelá práca,už len pár drobností a máš hotovo.
Velice zajímavá předloha, jsem zvědav na výsledek, ještě jsem to neviděl slepené.
Trocha oneskorene, ale predsa. Tí čo boli na výstave v Nitre ho už videli.
V piatok mi ostávala zlepiť už len kabína a bál som sa že to za ten jeden deň nedám, ale podarilo sa.
Nie že by všetko úplne pasovalo, ale zlepiť sa to dalo.
No a hotový model:

Viac foto v galérii.
https://papermodelers.sk/viewtopic.php? ... 27#p216527
V piatok mi ostávala zlepiť už len kabína a bál som sa že to za ten jeden deň nedám, ale podarilo sa.
Nie že by všetko úplne pasovalo, ale zlepiť sa to dalo.
No a hotový model:
Viac foto v galérii.
https://papermodelers.sk/viewtopic.php? ... 27#p216527
Paráda! Gratulujem k úspešnému dokončeniu.
Naživo to je riadny kus.
Zaslúžilo by si to pár pekných fotiek vonku.

Naživo to je riadny kus.
Zaslúžilo by si to pár pekných fotiek vonku.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Paráda, riadne kusisko, ale a s tými krídlami si dobre vyriešil!
Takisto gratulujem k dokončeniu a stihnutiu do Nitry
Takisto gratulujem k dokončeniu a stihnutiu do Nitry
Parádní, moc se mi to líbí.