TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Nitra model 2024 / 26.10.2024 / Nitra
Re: Nitra model 2024 / 26.10.2024 / POZOR ZMENA MIESTA KONANIA VÝSTAVY
O 11:00 je už najlepší čas vyraziť na obed, keďže potom je všade plno a dlho sa čaká.
Ešte stále vás to s tým obedom neprešlo?
Trepať sa pomaly cez pol Slovenska na najväčšiu akciu a potom stráviť 2 hodiny hľadaním reštiky a čakaním v nej...

Trepať sa pomaly cez pol Slovenska na najväčšiu akciu a potom stráviť 2 hodiny hľadaním reštiky a čakaním v nej...
No práveže keď vieš kedy a kam ísť, do hodiny si naspäť 
Ale tak na obed môžeme ísť hneď po fotke, takže pohoda.
Ale tak na obed môžeme ísť hneď po fotke, takže pohoda.
- developer10 | 41
- Name: Peter
Keď už je to vonku, tak to dám aj sem:
S Frenkyem sme si pre modeluchtivých pripravili špeciálne pre Nitru model jedného z našich reálnych kamiónov, ktoré sme vo firme niekedy mali - Renault Midlum Euro3 vo dvoch verziách a dvoch mierkach (z jedného výtlačku sa dajú zlepiť obidva modely v 100-kovej mierke a jedna z dvoch verzií v 53-kovej mierke), sú súčasťou našich prezentačných materiálov a do obehu bude vyslaných cca.150ks s tým, že 50ks nechám ako rezervu pre vás z fóra na vyžiadanie pri stole papermodelers, kde budú aj testovacie zlepence na okukanie. Samozrejme zadarminko, takže ak nestihnete vaša chyba, budete ma musieť uplatiť
Plus mám ešte pár kusov kamiónov z minulých rokov, ktoré zlepené snáď tiež bude vidieť na výstave, tak ak máte záujem, dajte mi vedieť.
Vidíme sa, trimce še!
S Frenkyem sme si pre modeluchtivých pripravili špeciálne pre Nitru model jedného z našich reálnych kamiónov, ktoré sme vo firme niekedy mali - Renault Midlum Euro3 vo dvoch verziách a dvoch mierkach (z jedného výtlačku sa dajú zlepiť obidva modely v 100-kovej mierke a jedna z dvoch verzií v 53-kovej mierke), sú súčasťou našich prezentačných materiálov a do obehu bude vyslaných cca.150ks s tým, že 50ks nechám ako rezervu pre vás z fóra na vyžiadanie pri stole papermodelers, kde budú aj testovacie zlepence na okukanie. Samozrejme zadarminko, takže ak nestihnete vaša chyba, budete ma musieť uplatiť
Vidíme sa, trimce še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
cez cestu v N-centre, Tantal reštaurácia a môj osobný favorit Gankai - čína, naberieš si koľko a čo chcešEšte stále vás to s tým obedom neprešlo?
Armin is the best
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jano
Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40
Jano
Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40
- developer10 | 41
- Name: Peter
Akcia perfektná, rád som vás všetkých zase opäť stretol, ľudí bolo plno, radosť bolo tam byť, aj keď nič “necinklo” či ako sa tomu nadáva… teda super bolo až do vyhodnotenia, to bolo pre mňa bolestné utrpenie počúvať toho povýšeneckého moderátora na egotripe, prekonal aj ročníky minulé a vrcholom bolo že na nás zabudli úplne a potom nás odbili že rýchlo rýchlo, ale keď splietal kraviny pomedzi ich plasťácke lategórie tak to nevadilo… Nakoniec mi to pokazilo celý dojem, ale to sa týka skôr ďalšej podpory z našej strany ako celkovo organizácie. Fakt som vás rád videl všetkých, trimce še!

...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Tiež chcem pochváliť akciu plnú modelov a tento rok "papieraci" opäť nesklamali. Čo ma veľmi teší. Je perfektné stretnúť Vás modelárov a prehodiť pár slov.
Najviac ma pobalila spoločná fotka papierových modelárov, kde sme sa všetci zorganizovali, naaranžovali a keď už sme stáli v kôpke, zrazu nebolo fotografa a vlastne nebolo nikoho, kto by nás odfotil
Zachránili to dve fotografky s mobilmi a potom sa predsa len niekto našiel.
No a ešte celkové pohľady:
Ďakujem za organizáciu a parádnu atmosféru. Lepte!
Najviac ma pobalila spoločná fotka papierových modelárov, kde sme sa všetci zorganizovali, naaranžovali a keď už sme stáli v kôpke, zrazu nebolo fotografa a vlastne nebolo nikoho, kto by nás odfotil
Zachránili to dve fotografky s mobilmi a potom sa predsa len niekto našiel.
No a ešte celkové pohľady:
Ďakujem za organizáciu a parádnu atmosféru. Lepte!
Hey Hou, Let´s Go!
Prispejem aj ja svojimi fotkamiPomiesany papier a trochu plastu. Vystava a cela akcia znova super, velmi pekne priestory, osvetlenie aj vetranie. Hore na poschodi sice trochu temnejsie, ale nebol to az taky problem. Pacila sa mi aj prezentacia vojenskej techniky. A dakujem Petovi za prezent-model Renault Midlum