TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Zetor 7745 - UKT ? / Agromodels/ 1:24
Moderators: iconmaster, braintech
Re: Zetor 7745 - UKT ? / Agromodels/ 1:24
Tak teraz to hodne poskočilo v reálnosti pneumatiky pacujúcej v lese.. Hlasno tlieskam 
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Súhlasím s Lacom a zároveň chválim jeho návrh
Nabudúce kľudne vyskúšaj miestami aj silnejšie poškodenie vzorky - napr. vyštiepený kraj jedného drapáku a pod. Každopádne, zatiaľ je to paráda!
parada, ako skutocny. velmi sa mi paci ako je traktor zamlateny blatom.
bude aj podlozka, kusok blatoveho lesneho terenu?
bude aj podlozka, kusok blatoveho lesneho terenu?
Neskutocne dielo, krasne detaily ako tie nalepky EK/STK, pila...

Ďakujem za ohlasy. Model som včera dokončil a musím povedať, že ma to bavilo zatiaľ asi najviac. Základ Agromodels sa lepí veľmi dobre, kresby a popisy sú perfektné, všetko tam sedí ako má. Modely nie sú až tak zložité (z môjho pohľadu) a o to viac sa dá vyhrať s vylepšeniami a prispôsobeniami. Zároveň sa to dá kúpiť ako pdfko, čo mi vyhovuje úplne najviac, model je za 10min zakúpený a viem ho tlačiť v pôvodnej kvalite rovno do 1:24. A lesnícka nadstavba, tá sa stavala sama. Niekomu sa môže zdať blata trocha veľa, ale podľa dostupných zdrojov, či už fotiek bazárov, facebooku alebo videí som sa ešte miernil
Pár fotiek posledných doplnkov:

Tu sú finálne fotky:

Podložka bude určite, bude aj foto vonku, len musím počkať na lepšie počasie:

Pár fotiek posledných doplnkov:
Tu sú finálne fotky:
Podložka bude určite, bude aj foto vonku, len musím počkať na lepšie počasie:
síce traktory nelepím, ale tá patina, špina, blato sú proste nádhera..ako celok to pôsobí veľmi pekne.. 
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Gratulujem k dokončeniu ďalšieho parádneho diela! To, že si stavbu užíval bolo vidieť v celom jej priebehu a zrejme tomu nasvedčuje aj tá rýchlosť. A takisto rôzne doplnky - tie Stihlky by kľudne obstáli aj ako samostatný model
Jedna drobná kritika na margo príslušenstva: miestami mi to príde, že už je ich až príliš - kabína je plná vercajchu, ako pojazdná dielňa. Samozrejme nie je to nič nereálne alebo neprirodzené, len ako sa hovorí - menej je niekedy viac. Ale na druhú stranu úplne chápem, že ťa výroba tých doplnkov baví a v podstate všetky zapadajú do témy traktora.
Patina je na lesostroj primeraná, si myslím. Ešte raz pochvala za pneumatiky a dodatočný bodík za očistenie vonkajšej plochy drapákov od blata! Ja som totálny laik na patinu, ale myslím, že by si mohol v ďalšom skúšať aj také menej výrazné techniky patinovania, ako je prach, jemné stekance a zvetralý povrch - toto jediné mi to trošku chýba na zmiernenie kontrastu medzi lesklými plochami a zablatením (napr. na kapotáži, na konštrukcii a presklení kabíny a pod.).
Viditeľne sa zlepšuješ, každým modelom, tak sa teším na ďalšiu parádnu stavbu
Patina je na lesostroj primeraná, si myslím. Ešte raz pochvala za pneumatiky a dodatočný bodík za očistenie vonkajšej plochy drapákov od blata! Ja som totálny laik na patinu, ale myslím, že by si mohol v ďalšom skúšať aj také menej výrazné techniky patinovania, ako je prach, jemné stekance a zvetralý povrch - toto jediné mi to trošku chýba na zmiernenie kontrastu medzi lesklými plochami a zablatením (napr. na kapotáži, na konštrukcii a presklení kabíny a pod.).
Viditeľne sa zlepšuješ, každým modelom, tak sa teším na ďalšiu parádnu stavbu