TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Zetor 7745 - UKT ? / Agromodels/ 1:24

Moderators: iconmaster, braintech

LaBa | 45
Name: Ladislav Bachorec

Re: Zetor 7745 - UKT ? / Agromodels/ 1:24

Postby LaBa » 26 Nov 2024 12:13

Tak teraz to hodne poskočilo v reálnosti pneumatiky pacujúcej v lese.. Hlasno tlieskam :P

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 26 Nov 2024 18:39

Súhlasím s Lacom a zároveň chválim jeho návrh :victory: Nabudúce kľudne vyskúšaj miestami aj silnejšie poškodenie vzorky - napr. vyštiepený kraj jedného drapáku a pod. Každopádne, zatiaľ je to paráda!

wot99 | 33
Name: Ján

Postby wot99 » 27 Nov 2024 08:06

Ďakujem, možno na ďalšom traktore. Blížim sa k dokončeniu, potrebujem už "len" prilepiť kolesá, ukončiť lano, vyrobiť úväzky, vyrobiť pílu, osadiť kladivo, sekeru a vlastne všetko náradie , ktoré mi ostalo do kabiny.
Včera som to zablatil:

Fotky po preschnutí, kolesá zatiaľ stále neprilepené:

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Postby Brzdič » 27 Nov 2024 16:57

Moc pěkný. :wink:

wot99 | 33

Postby wot99 » 28 Nov 2024 08:19

Ďakujem, včera som to zlepil dokopy, už je to jeden celok. Pribudli nejaké nálepky, vrátane technickej kontroly :) a spravil som jednu pílu, malo by ísť o MS261 a dnes ak sa podarí, spravím väčšiu MS500. Jedna pôjde na rampovač a jedna dozadu na mrežu.

Roman | 53
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 29 Nov 2024 07:52

parada, ako skutocny. velmi sa mi paci ako je traktor zamlateny blatom.
bude aj podlozka, kusok blatoveho lesneho terenu?

LuPa | 50
Name: Lubo

Postby LuPa » 29 Nov 2024 23:30

Neskutocne dielo, krasne detaily ako tie nalepky EK/STK, pila... :shocked: :wink:

wot99 | 33

Postby wot99 » 02 Dec 2024 08:35

Ďakujem za ohlasy. Model som včera dokončil a musím povedať, že ma to bavilo zatiaľ asi najviac. Základ Agromodels sa lepí veľmi dobre, kresby a popisy sú perfektné, všetko tam sedí ako má. Modely nie sú až tak zložité (z môjho pohľadu) a o to viac sa dá vyhrať s vylepšeniami a prispôsobeniami. Zároveň sa to dá kúpiť ako pdfko, čo mi vyhovuje úplne najviac, model je za 10min zakúpený a viem ho tlačiť v pôvodnej kvalite rovno do 1:24. A lesnícka nadstavba, tá sa stavala sama. Niekomu sa môže zdať blata trocha veľa, ale podľa dostupných zdrojov, či už fotiek bazárov, facebooku alebo videí som sa ešte miernil :D
Pár fotiek posledných doplnkov:

Tu sú finálne fotky:

Podložka bude určite, bude aj foto vonku, len musím počkať na lepšie počasie:

Matej | 38
Name: parkourista

Postby Matej » 02 Dec 2024 10:09

síce traktory nelepím, ale tá patina, špina, blato sú proste nádhera..ako celok to pôsobí veľmi pekne.. :wink:
Aktuálne: ZIL 131 AC40

Hotovo: BAT-M / A-10 Warthog

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 02 Dec 2024 12:01

Gratulujem k dokončeniu ďalšieho parádneho diela! To, že si stavbu užíval bolo vidieť v celom jej priebehu a zrejme tomu nasvedčuje aj tá rýchlosť. A takisto rôzne doplnky - tie Stihlky by kľudne obstáli aj ako samostatný model :jawbone: Jedna drobná kritika na margo príslušenstva: miestami mi to príde, že už je ich až príliš - kabína je plná vercajchu, ako pojazdná dielňa. Samozrejme nie je to nič nereálne alebo neprirodzené, len ako sa hovorí - menej je niekedy viac. Ale na druhú stranu úplne chápem, že ťa výroba tých doplnkov baví a v podstate všetky zapadajú do témy traktora.

Patina je na lesostroj primeraná, si myslím. Ešte raz pochvala za pneumatiky a dodatočný bodík za očistenie vonkajšej plochy drapákov od blata! Ja som totálny laik na patinu, ale myslím, že by si mohol v ďalšom skúšať aj také menej výrazné techniky patinovania, ako je prach, jemné stekance a zvetralý povrch - toto jediné mi to trošku chýba na zmiernenie kontrastu medzi lesklými plochami a zablatením (napr. na kapotáži, na konštrukcii a presklení kabíny a pod.).

Viditeľne sa zlepšuješ, každým modelom, tak sa teším na ďalšiu parádnu stavbu :victory:

Return to “Stavebné a iné stroje // Construction & Other Machinery”