Časom nadšenie trochu opadlo, keď som zistil, koľko je tam malých dielov, niektoré pre moje oči pod hranicou rozlíšiteľnosti. V prípade, že mi spadnú pod stôl, odídu navždy. Tak som si okrem päť dioptrických okuliarov zaobstaral aj hlavovú lupu a prestal som piť alkoholové nápoje, aby som obmedzil tras rúk. Aj tak si myslím, že vytvarovať 4 milimetrový stĺpik o hrane 0,5 mm bude nad moje fyzické aj psychické sily, ako to budem riešiť ešte neviem.
Návod uverejnený v diele je dosť rozsiahly, mohol by však byť obšírnejší, niektoré diely vlepujem len podľa citu. Tak som sa pustil do stavby dielu A, zobrazenie ktorého vidíte. Je tam veľa chýb, až takých, že ho pravdepodobne postavím ešte raz. Najprv však budem pokračovať podľa pokynov časťami B,C D ... a keď sa mi podarí postaviť ich z menším počtom chýb, potom zopakujem Áčko. Keď nie, tak nie. Dosť je nápomocná Mirecová beta stavba, dá sa odpozorovať, kde ktorý diel ide.
Rád si prečítam vaše komenty. Do ďalších častí sa pustím, až si oddýchnem lepením modelu bez toľkého drobizgu.