TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Messerschmitt Bf109 F-4 a Bf109 E-7/Trop /Halinski/ 1:33 Jolaus vs. HlavaXXII
Re: Messerschmitt Bf109 F-4 a Bf109 E-7/Trop /Halinski/ 1:33 Jolaus vs. HlavaXXII
Krásna práca na krásnom modeli. Nedostatky nevidím, krásne to je.
Všetko je raz po prvý raz.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
Re: Messerschmitt Bf109 F-4 a Bf109 E-7/Trop /Halinski/ 1:33 Jolaus vs. HlavaXXII
Fuh, krása Martin, tie prechody na spodku a na krídlach sú extraklasa.
Ahoj.
Ďakujem chalani
Ja pomaly pokračujem. Moc mi toho už nezostáva a tak sa snažím každý deň na chvíľu k tomu sadnúť nech to nerobím do vianoc
Listy vrtule som urobil len obyčajné bez skrútenia a na podvozky ešte pôjde brzdová hadica
Nejaké foto drobotiny:

Ďakujem chalani
Ja pomaly pokračujem. Moc mi toho už nezostáva a tak sa snažím každý deň na chvíľu k tomu sadnúť nech to nerobím do vianoc
Listy vrtule som urobil len obyčajné bez skrútenia a na podvozky ešte pôjde brzdová hadica
Nejaké foto drobotiny:
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
Super. Už to len poskladať dokopy 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
ten nasávač s filtrom ti vyšiel veľmi pekne. 
Papierový člen plastikového klubu
Beztak jsou to fotošopyten nasávač s filtrom ti vyšiel veľmi pekne.
Ahoj.
Je na čase to tu uzavrieť. Model mám hotový už dlhšie, dokonca už bol aj na výstave v Poľsku. Na model som použil lak ktorý som nemal a výsledok je taký že obšívka sa mi hlavne na krídlach zvlnila a vystúpili rebrá. Výsledok už nezmením a nabudúce budem múdrejší.
Hotový model

Je na čase to tu uzavrieť. Model mám hotový už dlhšie, dokonca už bol aj na výstave v Poľsku. Na model som použil lak ktorý som nemal a výsledok je taký že obšívka sa mi hlavne na krídlach zvlnila a vystúpili rebrá. Výsledok už nezmením a nabudúce budem múdrejší.
Hotový model
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
Gratulujem k dokončeniu. Som úprimne rád, že napriek príhode s lakom si zachoval chladnú hlavu a dotiahol to až dokonca
Model som videl naživo, je veľmi pekne zlepený.
Model som videl naživo, je veľmi pekne zlepený.
Paralelka?...nabudúce budem múdrejší
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Krásavec, gratulujem k dokončeniu