TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko ZA
Re: Stretko ZA
Rád by som prišiel po dlhšej dobe pozrieť, ale bohužiaľ zajtra mi to vôbec nevyhovuje. Tak nabudúce.
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
Vďaka za zorganizovanie, dobre bolo...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Veru fotenie nás ani nenapadlo. Aj keď sme boli iba 4, bolo veľmi fajn. Ďakujem Marmatovi že nás zorganizoval
Tak sme sa rozhodli po dlhšom čase zorganizovať aspoň posúťažné stretko. Bude v stredu 14.5. o 17 v Pube u Joža na Bulvári v Žiline. Všetci sú srdečne vítaní
Predbežne by som prisiel, možno s omeškaním...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Pozor, pozor, hlásenie miestneho rozhlasu: Na známosť sa dáva, že v stredu dňa 6.8.2025 sa uskutoční o 17:00 stretko, tentokrát v reštaurácii Spirit na Hornom Vale v Žiline. Všetci ste srdečne vítaní
Ahojte, rád by som sa zastavil ale bohužiaľ mi to nevychádza časovo.
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Na známosť sa dáva, že v stredu 29. októbra o 17:00 hod. bude v reštaurácii Blackdog v Žiline stretko papierových modelárov. Všetci ste srdečne vítaní.