31. rocnik tradicnej modelarskej akcie v Nitre bude 25.10.2025.
Miesto konania je rovnako, ako minuly rok, vystavisko Agrokomplex, ale presuvame sa z pavilonu A do vedlajsieho pavilonu F (pavilon nalavo od hlavneho vchodu).
Blizsie info bude postupne doplnane tu a aj na oficialnej stranke vystavy -> http://www.mkzobor.sk/index.php/sk/nitra-model
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Nitra Model 2025 / 25.10.2025
Re: Nitra Model 2025 / 25.10.2025
Plánujem ísť na súťaž, a určite budem mať aj novinky od Papierowego Konstruktu
– ak to tlačiareň zvládne...
Plánujem sa zastaviť aspoň popozerať modely, ale to uvídím, predsa cesta 3 hodiny tam, 3 hodiny späť spravia svoje 
Všetko je raz po prvý raz.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
Ja na akciu neprídem, máme s Toudim potvrdený termín plavby.
Ak mám niekomu niečo priniesť, tak to posielam po Traktorovi, vyzdvihnete si to potom pri našom klubovom stole.

Ak mám niekomu niečo priniesť, tak to posielam po Traktorovi, vyzdvihnete si to potom pri našom klubovom stole.

- developer10 | 41
- Name: Peter
Tak šťastnú plavbu, morskí vlci! Ja prídem a keďže minimodel má tento rok výročie tak prídu aj viacerí členovia autorského tímu na čele s náčelníkmi Frenkyem a Bucoboxom. Pripravuje sa krátka prezentácia o minimodeloch a tiež súťaž so špeciálnou cenou, takže ak máte doma nejaké minimodely, ktoré boli vydané na stránke minimodel.sk/cz alebo niektorým z ich autorov (napr. Firebox alebo WDS), neváhajte doniesť a zapojiť sa do súťaže, mala by to byť samostatná kategória P13 bez obmedzenia predošlej výstavnej/súťažnej histórie. A čím viac minimodelov, tým lepšia štatistika do počtov 
Tak sa teda vidíme, lepte a trimce še!
Tak sa teda vidíme, lepte a trimce še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Ja na akciu neprídem, máme potvrdený termín plavby...
mno, akoby som to, my ideme do prístavu Scilla, to je 1800km+, ak sa podarí (nevyjde, teda dúfam, let), tak pôjdeme cca 22h autom, ala ak by sme boli 4 šoféri, tak to je 2x 250km na každého, čo je prd... predsa cesta 3 hodiny tam, 3 hodiny späť spravia svoje...
držím palce, nech sa Nitra podarí k plnej spokojnosti
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
No ja sa chystám do Nitry lebo som tam ešte na modelsúťaži nebol tak dúfam že tam aj niekoho z fóra stretnem.
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Ja sa tam tiež ukážem. Peňaženku ale nechám doma.....

Hey Hou, Let´s Go!
- developer10 | 41
- Name: Peter
Takže kto je z väčšej diaľky, máme vybraté ubytko v Nitre, dva bloky od dobrej plzenskej reštiky, 2,5km od výstaviska, zatiaľ to vychádza na 26€/os./noc, kto sa chcete pridať píšte mi SS alebo na FB. Večer pred pôjdeme na posedenie v rámci osláv 20r minimodelu, každý je vítaný, a ráno pekne na výstavu, bez únavy (možno) a s úsmevom
Trimce še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Jedna z mála súťaži, ktorú stíham a chcem stihnúť. Preto sa už tiež teším aj na vás aj na modely a teda vidíme sa tam priatelia 
Bude aj kútik papermodelers pre deti ako minulý rok? dcéra sa hlavne na to teší, že si bude môcť zasa niečo zlepiť 
Armin is the best