TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Mi-24D Hind / Halinski / 1:33
Re: Mi-24D Hind / Halinski / 1:33
Nádherná práca s papierom a veľmi vydarený model. Gratulujem
- developer10 | 41
- Name: Peter
Neskutočná práca Stano, ty sa s tým vieš tak parádne vymazliť, že vždy z toho vyjde jedna neskutočná stavba, až neverím, že je to čistostavba. Teším sa až to uvidím naživo, možno aj s ostatnými vrtulkami z Tvojej podarenej dielne! Gratulujem ešte raz! Trim še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Ahoj.
Veľmi pekný kúsok. Zvládol si to na výbornú...gratulujem.

Veľmi pekný kúsok. Zvládol si to na výbornú...gratulujem.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
-
Martinicky Vladimir | --
Stanko, tak velky gratul k dokoncenemu modelu ! Krasny "mixer"... 
ďakujem páni, som rád, že sa vám mašinka páčila.

Budem rád Peter ked jednu pobalimNeskutočná práca Stano, ty sa s tým vieš tak parádne vymazliť, že vždy z toho vyjde jedna neskutočná stavba, až neverím, že je to čistostavba. Teším sa až to uvidím naživo, možno aj s ostatnými vrtulkami z Tvojej podarenej dielne! Gratulujem ešte raz! Trim še
DoplnenéOpäť výborná práca Stano, gratulujem k dokončeniu! Hádam dáš ešte foto aj s vrtuľou (predpokladám, že sa ti to nezmestilo do "ateliéru")