Ja viem, že asi mám najmenšie právo ako nie origo poletuchár do toho kecať, ale myslím, že pôvodná myšlienka bola v skupinovkách lepiť niečo, čo by ste inak nelepili. Ako nejdem tu pretláčať nejaké ponorky, to bol len taký výstrel do sféry fantazijna, ja len aby sa zachoval nejaký ten zmysel, že máte niečo, čo lepíte bežne a popri tom niečo, čo prinesie okrem toho bežného aj nejaké nové obzory do vašej peknej oblasti, či to bolo experimentálnymi strojmi, teraz hydroplánmi, alebo pomedzi to aj tými z vylodenia v Normandii, to bolo tiež celkom milé, kde sme sa popri stavbe dozvedeli aj niečo zaujímavé z histórie (teda ja som nestaval ale som vďaka nej múdrejší).
A nech sa rozhodnete pre čokoľvek, ja budem rád, ak sa budem môcť zapojiť, a ak tam hasiča nenájdem, tak aspoň vám nebudem zavadzať a špatiť a ostane vám viac miesta
A bol by som rád, ak by to bolo niečo pacifistickejšie, čo tu nebude rozdýchavať vášne jednej, druhej alebo tretej názorovej strany. Ale to je na vás, ja už mlčím a teším sa na výber. Trimce še