TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
BR86 / Angraf / 1:25
Re: BR86 / Angraf / 1:25
už si to len pozrieť na živo. pekná práca.
- developer10 | 41
- Name: Peter
AJ zastrešiť by Ti trebalo, nech Ti do toho nenasneží...
Len tak ďalej! Trim še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Pekne postupuješ, keď budem veľký aj si zlepím tu mašinku, mám ju asi 15 rokov v archíve...
Díky moc za vinšovačky.
Strecha tam samozrejme bude, len sa musím rozhodnúť či nenechám trošku otvorené dvere, a teda aj čosi dovnútra by sa zmestilo.
Tá lokomotíva sa používala veľmi dlho po celej európe, tak si myslím, že sa isto stretla aj s chobotom.

A dostal som včera večer skvelý nápad, ktorý sa mi ale dnes až tak skvelý nezdá...
Ale uvidíme, čo z toho bude. Fuknúť nazad na červenú by sa to ešte dalo.

Strecha tam samozrejme bude, len sa musím rozhodnúť či nenechám trošku otvorené dvere, a teda aj čosi dovnútra by sa zmestilo.
Mam zlepený aj Luboshov, ale viacej sa mi tam páči ten Ivantov chobot.v akych statoch okrem csr sa pouzival chobot? mozno by bolo lepsie namontovat lubosov vodny zeriav.
Tá lokomotíva sa používala veľmi dlho po celej európe, tak si myslím, že sa isto stretla aj s chobotom.
Tip: Informácie o vodných žeriavoch, kúsok histórie a forografie: https://www.zeleznicnemuzeum.sk/stranka ... ho-centra/
A dostal som včera večer skvelý nápad, ktorý sa mi ale dnes až tak skvelý nezdá...
Ale uvidíme, čo z toho bude. Fuknúť nazad na červenú by sa to ešte dalo.